Eat Chic | Η παράδοση του Sunday Brunch έρχεται στο Beefbar Athens

Μοναδικές γεύσεις και θέα στη θάλασσα στο υπέροχο σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Μια νέα εμπειρία, αυτή του Sunday Brunch, ξεκινά από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στο Beefbar, το concept restaurant του entrepreneur Riccardo Giraudi και του συνεργάτη του στην Αθήνα Wafic Idriss, που φιλοξενείται από το περασμένο καλοκαίρι στο Four Seasons Astir Palace. Κάθε Κυριακή από τις 11:30 το πρωί, ξεκινάει ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών, συνθέτοντας ένα πλούσιο και ανατρεπτικό brunch, που ήδη μετράει δεκαπέντε χρόνια παγκοσμίως.

Eat Chic | Η παράδοση του Sunday Brunch έρχεται στο Beefbar Athens
Beefbar Athens. ©Francis Amiand
beefbar athens
Sunday edition Big K-double meat, τυρί, τηγανιτό αυγό, αβοκάντο & kobe bacon, sauce bearnaise. © Katia Dede

Για το νέο αυτό ραντεβού με τους φανατικούς του brunching, ο chef του Beefbar Athens έπαιξε με τους κώδικες του a la carte menu προκειμένου να διαμορφώσει μία ολιστική πρόταση γεύσης. Σεβόμενο το αρχετυπικό DNA του, το Beefbar Athens Sunday Brunch δοκιμάζει τις πρωινές και πιο ανάλαφρες εκφράσεις των meat oriented συνθέσεων που το χαρακτηρίζουν, φιλοξενώντας παράλληλα τα πιάτα-σημεία αναφοράς που υπογραμμίζουν ένα κλασικό κυριακάτικο brunch, όπως τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές (Greek style scrambled eggs, chili avocado toast, ποσέ με τρεις διαφορετικές sauce hollandaise) αλλά και Pancakes, Mash Potatoes, French Toast και άλλα γλυκά. Η μεγάλη ποικιλία από classic Beefbar επιλογές όπως το truffle croissant με ζαμπόν, το jamon de kobe beef και το beef ribeye ham, έρχονται σε πλήρη ισορροπία με ανάλαφρα, vegetarian πιάτα όπως το ψητό κουνουπίδι με πράσινο ταχίνι, σουσάμι και ρόδι, αλλά και πιο healthy προτάσεις όπως η σαλάτα super kale και τα yogurt bowls με φρέσκα φρούτα.

Roast cauliflower, green tahini, sesame amd pomegranate
Ψητό κουνουπίδι, πράσινο ταχίνι, σουσάμι και ρόδι. © Katia Dede
Muscle Protein Tacos
Muscle Protein Tacos
Bloody Maria
Bloody Maria. © Katia Dede

Πηγαίνοντας σταθερά την εμπειρία της γεύσης σε νέα επίπεδα, το Beefbar Athens διαμόρφωσε, ειδικά για το Sunday Brunch, ένα εξειδικευμένο Bloody Μary Corner. Προτείνει επίσης επιλογές σε Bellinis και ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας, ενώ χαρίζει στο μενού του, τόσο για το brunch όσο και το dinner, την μοναδική sauce του εστιατορίου Relais de Paris, που για τους γνώστες θεωρείται η διάσημη παριζιάνικη "secret sauce”. Η θέα στη θάλασσα, μία χαλαρή Κυριακή με μοναδικές γεύσεις, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το δικό της dj set, σε έναν χώρο που έχει πλέον καθιερωθεί σαν εστιατόριο-προορισμός.

Brunch @ Beefbar Athens, Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Κυριακή, στις 11:30. Beefbar Athens, Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com, Instagram: @beefbar_athens

Κεντρική φωτογραφία: ©Francis Amiand