Eat Chic | Όταν το αγαπημένο σας φαγητό έρχεται στο σπίτι

Fine dining εμπειρίες, εκλεκτά προϊόντα και γκουρμέ street food μέσω υπηρεσιών delivery.

Brunch με τις προδιαγραφές ξενοδοχείου, high-end japanese style κουζίνα, ramen, εκλεκτά γαλλικά τυριά, προζυμένιο ψωμί και οργανικά κρασιά έρχονται στο σπίτι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Ο περιορισμός των μετακινήσεων και το γεγονός ότι δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας εστιατόριο ή bar δεν θα πρέπει να σας εμποδίζει από το να δημιουργήσετε ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες στο σπίτι σας και παράλληλα να στηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις νέες διατάξεις μπορείτε να παραλάβετε takeaway μέχρι τις 9 το βράδυ ενώ οι υπηρεσίες delivery θα λειτουργούν κανονικά μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.

Eat Chic | Όταν το αγαπημένο σας φαγητό έρχεται στο σπίτι

Συνεχίζεται το project Ekiben από την ομάδα του Birdman, προσφέροντας έτσι μία γεύση από την japanese pub και στο σπίτι. Εμπνευσμένο από τα bento boxes που πωλούνται σε τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ιαπωνίας, το Ekiben αποτελεί την εκδοχή του Άρη Βεζενέ. Επιλογές από Wagyu Beef Nigiri, Beef Gyoza, και άλλα πιάτα σήμα κατατεθέν του Birdman, όπως Tataki και Double Cheeseburger συνδυάζονται με μία μικρή λίστα κρασιών και ιαπωνική μπύρα για να έρθουν σε εσάς μέσω Wolt (ή takeaway, Βουλής 35, Σύνταγμα).

Συνεχίζοντας το ταξίδι κάπου πιο εξωτικά, σειρά έχει το Poké Hawaiian Sushi. Η χαβανέζικη εκδοχή του sushi έρχεται στην πόρτα σας, όμως εκτός από τα signature bowls που έχουν ως βάση το ρύζι και διαφορετικούς συνδυασμούς toppings, με φρέσκο ψάρι και άλλα συστατικά, θα δοκιμάσετε Shoyu Ramen - εφάμιλλο με αυτό που θα τρώγατε στη Νέα Υόρκη. Στα special bowls, τολμήστε το Moa Pola με ρύζι, shoyu chicken, αυγό, fermented pinneapple sauce και φρέσκο κρεμμύδι. Το Poké έρχεται σε εσάς μέσω Wolt και E-Food, αλλά μπορείτε να παραλάβετε επίσης το φαγητό σας από το κατάστημα (Πετράκη 7, Σύνταγμα).

Brunch menu και japanese style κουζίνα στο σπίτι σας

Το pampering στην καραντίνα περιλαμβάνει high-end προτάσεις με τις υπογραφές του St. George Lycabettus και Matsuhisa Athens. Brunch με την οικογένεια ή ένα ρομαντικό δείπνο; Ό,τι κι αν επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να το απολαύσετε στον χώρο σας.

unnamed
Οι γεύσεις του La Suite Lounge έρχονται στο κατώφλι σας μέσα από τις υπηρεσίες E-food και Wolt Greece. Μπορείτε να επιλέξετε από τρία διαφορετικά μενού - ελληνικό, brunch ή από το ολοκαίνουργιο Poke Bowl - όλα φέρουν την υπογραφή του executive chef Βασίλη Μήλιου - ανάλογα με τη διάθεσή σας. Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να προπαραγγείλετε το φαγητό σας ώστε να έρθει ακριβώς την ώρα που επιθυμείτε.
matsuhisa

Το Matsuhisa Αthens φέρνει τη μαγεία της Nobu style japanese κουζίνας στο χώρο σας, για να αναβαθμίσει το private dining που σας αξίζει με μοναδικές high-end προτάσεις και φυσικά όλα τα διάσημα πιάτα που έχουν χρίσει το Matsuhisa επίκεντρο μίας εκλεπτυσμένης γευστικής εμπειρίας. 

Η υπηρεσία Matsuhisa Athens Home Fine Dining, σε αποκλειστική συνεργασίάα με τη Σπανός ΑΕ, εγγυάται την παροχή μιας premium υπηρεσίας delivery service που ανταποκρίνεται στα υψηλά standards του Matsuhisa Athens, για να τα σερβίρει, τώρα, στο τραπέζι σας.

Ημέρες και ώρες Λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18:00-23:00, Κυριακή 14:00-22:00, Δευτέρα κλειστά. Τηλέφωνο premium υπηρεσίας Delivery & Take Away ΗOME FINE DINING: 210 896 0510.

Η γαλλική κουζίνα στην πόρτα σας

Entrecote με πιπεράτη σάλτσα ή με σος Cafe de Paris και μανιτάρια a la provencale είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που μπορείτε να παραγγείλετε από το Blue Pine, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του E-Food. Το κλασικό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων φέρνει στην πόρτα σας διαχρονικά και αγαπημένα πιάτα από το μενού του, που εδώ και χρόνια προσφέρει επιλογές της γαλλικής κουζίνας. Ταυτόχρονα, σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε κάποια κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως ντολμαδάκια αυγολέμονο, δίνοντας στο τραπέζι σας μία νότα από τις κυριακάτικες, οικογενειακές συναθροίσεις στην προ - covid εποχή.

Για πλατό τυριών, κρασί και bread baskets

bb
Το αληθινό ψωμί του Betty's Bakery έρχεται στο σπίτι σας ώστε να το απολαμβάνετε καθημερινά. Πρόκειται για αποκλειστικά χειροποίητο ψωμί, από 100% οργανικό αλεύρι, ανθό αλατιού και νερό. Κάθε φρατζόλα παίρνει όσο χρόνο χρειάζεται για να ωριμάσει και να αποκτήσει τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση που την κάνουν μοναδική. Το Betty's Bakery συνεργάζεται αποκλειστικά με μικρούς παραγωγούς από την Ελλάδα και στόχος του είναι να δημιουργήσει μία μεγάλη κοινότητα με κοινό όραμα την αγάπη για το αληθινό φαγητό και τις ποιοτικές πρώτες ύλες.

Τα εκλεκτά γαλλικά τυριά του From Paris έρχονται στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε μοναδικά πλατό τυριών. Αρκεί να συνδυάσετε τις επιλογές σας με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα ή φρέτα φρούτα της αρεσκείας σας, μαρμελάδες ή chutneys με το αγαπημένο σας κρασί. Το Mr. Vertigo προτείνει κρασιά φτιαγμένα με φυσικό τρόπο και οργανικές μεθόδους. Αν πάλι θέλετε να μεταφέρετε στο σπίτι σας το bar experience, το Naif Athens εμφιάλωσε αγαπημένα ποτά και τα στέλνει στην πόρτα σας με ένα κλικ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ