ΤΟ "NASIOUTZIK MANSION" ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές του καλοκαιριού

Αναμένεται να αλλάξει το πολιτιστικό σκηνικό της Αθήνας

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις αρχές καλοκαιριού, θα πραγματοποιήσει εγκαίνια, ο νέος χώρος εκδηλώσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων, το Nasioutzik Mansion. Πρόκειται για την προσωπική έπαυλη του Γιώργου Νάσιουτζικ, η οποία χτίστηκε και φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά από τον ίδιο και που λειτούργησε ως οικία του μέχρι και τον θάνατο του.

ΤΟ "NASIOUTZIK MANSION" ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές του καλοκαιριού
Αποτελείται από ένα οίκημα σε σήμα "Η” τοσκανέζικης αρχιτεκτονικής εκτάσεως 1.300 τ.μ. και πλαισιώνεται από 17 στέμματα κήπων. Οι κήποι του περιλαμβάνουν αμπέλια, ελιές κάποιες εκ των οποίων χρονολογούνται άνω των χιλίων ετών, εκτάσεις με λουλούδια, αρωματικά φυτά, ανοιχτούς χώρους με γκαζόν, γήπεδο τένις, ένα μοναδικό ποτάμι, πισίνα και εκκλησία.

Η έπαυλη κοσμείται από ανεκτίμητης αξίας συλλογές, έπιπλα και έργα τέχνης του αείμνηστου Γ. Νάσιουτζικ καθώς και σπάνια αντικείμενα από τα ταξίδια του σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Διατηρώντας όλο το ύφος, την αισθητική και την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου Νάσιουτζικ,  το οίκημα και οι κήποι του μεταμορφώνονται σε μοναδικό προορισμό για όποιον αγαπάει την ποιότητα, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και την ιδιαίτερη αισθητική.

nasioutzik

Από το καλοκαίρι και μετά θα  αποτελέσει ένα πολυδιάστατο σημείο συνάντησης , έναν all-day προορισμό φιλοξενώντας όλες τις σημαντικές στιγμές των ανθρώπων που θα το επιλέξουν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.   Το Nasioutzik Mansion υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη εταιρεία catering "by Nasioutzik”, που συνδυάζει κουζίνες από όλα τα μέρη του κόσμου, με συνταγές και την συμμετοχή βραβευμένων Chefs.

Το Nasioutzik Mansion μπορεί να φιλοξενήσει και να διοργανώσει εκδηλώσεις όπως: Εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές πρεμιέρες, επιδείξεις μόδας, επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια, θρησκευτικούς και πολιτικούς γάμους με δυνατότητα δεξιώσεων έως 3.000 άτομα, βαφτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, ιδιωτικά πάρτυ με διάφορες θεματικές, δωμάτια μυστηρίου, τουρνουά και φεστιβάλ μαγειρικής, σκάκι, χορού, μπριτζ, διαφημιστικά και τηλεοπτικά γυρίσματα, live streaming shows, after ή pre-wedding φωτογραφίσεις, διάφορες λέσχες όπως ανάγνωσης ή γιόγκα, ιδιωτικά δείπνα και διαμονή ή φιλοξενία καλεσμένων στις σουίτες του.