Tregenna Castle | Μέσα στο υπέροχο κάστρο που φιλοξενεί τον Joe Biden στην σύνοδο κορυφής

Ένα κάστρο του 18ου αιώνα που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο με πολυτέλεια αριστοκρατικής αισθητικής.

Το ξενοδοχείο Tregenna Castle επιλέχτηκε ως ένα από αυτά που θα φιλοξενήσουν τους G7 και τους συνοδούς τους στη σύνοδο κορυφή στην Κορνουάλη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και η Πρώτη Κυρία Jill Biden θα μείνουν στο ξενοδοχείο που διαθέτει εκπληκτική θέα στην ακτογραμμή St Ives αλλά και έναν εντυπωσιακό κήπο που θα ενέκρινε και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Το κάστρο είχε χτιστεί το 1774 ως σπίτι 12 υπνοδωματίων για τον πλούσιο Samuel Stephens που είχε μεγάλη λατρεία για τη θάλασσα. Το σπίτι παρέμεινε στην ιδιοκτησία της οικογένειας μέχρι που πουλήθηκε από τον τελευταίο κληρονόμο, John Stephens, σε μια οικογένεια τραπεζιτών το 1871. Αργότερα έγινε ξενοδοχείο που πήρε το όνομά του από τον λόφο πάνω στον οποίο χτίστηκε.

Το κάστρο του 18ου αιώνα διαθέτει γήπεδο του γκολφ, στο οποίο μπορεί να προσγειωθεί και ελικόπτερο, 98 δωμάτια και 55 ξεχωριστά διαμερίσματα που εξασφαλίζουν απομόνωση στους επισκέπτες.

Ο Joe Biden και η σύζυγός του αναμένεται να μείνουν σε ένα από τα ανεξάρτητα σπίτια με θέα στη θάλασσα ή σε μια σουίτα του ξενοδοχείου. Τα διαμερίσματα δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε σπίτι και όχι σε ξενοδοχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής και για την προστασία των ηγετών, θα ανυψωθεί ένας γιγάντιος φράχτης ενώ το ξενοδοχείο θα φυλάσσεται από την αστυνομία και την ιδιωτική ασφάλεια των ηγετών διαρκώς.

Διαβάστε Επίσης