Η νέα έπαυλη του Tommy Hilfiger στο Palm Beach

Το σπίτι αξίας 21 εκατομμυρίων που αγόρασε ο διάσημος σχεδιαστής και η σύζυγός του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Tommy Hilfiger και η σύζυγός του, η σχεδιάστρια Dee Ocleppo, αγόρασαν μια πολυτελή έπαυλη στο Palm Beach αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έπαυλη που βρίσκεται μπροστά σε λίμνη είχε χτιστεί το 2006 και διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια και τρία μπάνια φιλοξενούμενων. Πρόκειται για ένα επιβλητικό σπίτι με ψηλά ταβάνια και πολυτελείς λεπτομέρειες.

Η νέα έπαυλη του Tommy Hilfiger στο Palm Beach

Η αυλή του σπιτιού είναι διακοσμημένη με κολώνες κι ένα σιντριβάνι μπροστά στην κύρια είσοδο.

Tommy Hilfiger σπιτι

Το σπίτι διαθέτει πολλά καθιστικά με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι, τζάκια και θολωτές πόρτες. Η μεσογειακή αισθητική του σπιτιού έχει εμπνεύσει και την επίσημη τραπεζαρία όπως και τους εξωτερικούς χώρους.

Tommy Hilfiger σπιτι

Το master υπνοδωμάτιο διαθέτει καθιστικό με τζάκι και ένα ιδιωτικό μπαλκόνι.

Tommy Hilfiger σπιτι

Ο κήπος προσφέρει θέα στη λίμνη, στα φυτά και τα λουλούδια του κήπου και στην πισίνα.

Tommy Hilfiger σπιτι

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι πολυτελής με πολυελαίους και ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία όμως αναμένεται να αλλάξουν, αφού ο σχεδιαστής θα κάνει ανακαίνιση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Tommy Hilfiger σπιτι

Ο Tommy Hilfiger αγόρασε ένα ακόμα σπίτι στην περιοχή, αξίας 9 εκατομμυρίων, ώστε να μένει εκεί όσο γίνονται οι ανακαινίσεις στο σπίτι του. Το σπίτι αυτό διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια.

Το διάσημο ζευγάρι εκτός από τα δύο νέα σπίτια στο Palm Beach, έχουν στην ιδιοκτησία τους ένα σπίτι στο Miami, ενώ έχουν πουλήσει ένα σπίτι στο Greenwich για 31 εκατομμύρια κι ένα ρετιρέ διαμέρισμα στο Plaza Hotel για 31, 25 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή:Realtor.com

Φώτο: Realtor.com

Διαβάστε Επίσης