Το νέο σπίτι του Elon Musk είναι ένα λυόμενο 37τ.μ.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla πούλησε σχεδόν όλη την ακίνητη περιουσία του και μένει στο ενοίκιο.

Ο Elon Musk, ο γνωστός, αγαπημένος και, για κάποιους, εκνευριστικός ιδιοκτήτης της Tesla, ένας από τους πλουσιότερους του κόσμου, πλέον μένει στο ενοίκιο, σε ένα λυόμενο σπιτάκι κατά πάσα πιθανότητα των 37 τετραγωνικών μέτρων στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, κοντά στο σημείο εκτοξεύσεων της Space X, το οποίο κοστίζει μόλις 50 χιλιάδες δολάρια περίπου. Κι όλα αυτά αφού πούλησε όλη την ακίνητη περιουσία του, εκτός από μία έπαυλη που διαθέτει στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε Επίσης

Ένας "διαφορετικός" δισεκατομμυριούχος

Η αλήθεια είναι ότι όταν φανταζόμαστε το πώς είναι η καθημερινή ζωή των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου, στο πλανεμένο μας μυαλό τούς τοποθετούμε να κινούνται ντυμένοι με κασμίρια μέσα σε καταπληκτικά, τεράστια σπίτια -σαν την έπαυλη των Κάρινγκτον που βλέπαμε μικροί στη Δυναστεία όταν συντονιζόμασταν στην ΕΡΤ-2- γεμάτα με πανάκριβα έπιπλα, αντικείμενα ντιζάιν και έργα τέχνης. Ο Elon Musk, όμως, δεν είναι ένας τυπικός δισεκατομμυριούχος και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές με τα tweets και τα διάφορα παραληρήματά του.

Τη συγκεκριμένη μετακόμιση την είχε προαναγγείλει με μία συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt. Τότε είχε δηλώσει ότι πούλησε την κύρια κατοικία του στο Λος Άντζελες και πως βρισκόταν σε διαδικασία πώλησης και των άλλων του σπιτιών έτσι ώστε να μην έχει στην κατοχή του καθόλου περιουσία μεγάλης αξίας πέραν των μετοχών του. Βέβαια, το συγκεκριμένο σπιτάκι το έχει νοικιάσει από την SpaceX, η οποία, μαζί με άλλα πράγματα, ανήκει στον ίδιο.

Το λυόμενο του Musk

Η προκάτ κατοικία του κάπως κυκλοθυμικού δισεκατομμυριούχου είναι σχεδιασμένη από την εταιρεία Boxabl, η οποία ήδη από τον Νοέμβριο του 2020 είχε ανεβάσει στο YouTube ένα βίντεο με το οποίο αποκάλυπτε ότι είχε στήσει το μοντέλο της με κωδικό Casita για έναν μυστηριώδη πελάτη υψηλού προφίλ στην Μπόκα Τσίκα. Μάλιστα, σε κάποια από τα πλάνα του βίντεο, σε έναν τοίχο του σπιτιού υπάρχει μία ευμεγέθης αφίσα με έναν πύραυλο (έξυπνο).

Η εκδοχή του Casita που επέλεξε ο Musk θα πρέπει να είναι η βασική των 37 τετραγωνικών μέτρων με έναν μεγάλο χώρο που χωρίζεται σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα, μία κουζίνα και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Τώρα το αν θα πάει να μείνει εκεί και η οικογένειά του όταν πουλήσει την τελευταία του έπαυλη στην Καλιφόρνια, όλη ή μέρος της, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε αλλά θεωρούμε σίγουρο ότι δεν κάτι τέτοιο θα γίνει. 

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: Esquire.com.gr