10 πισίνες με την πιο εντυπωσιακή θέα στον πλανήτη

Από τα βάθη της Ασίας μέχρι τη Νότια Αφρική και από την Γιούτα έως την Κοπεγχάγη.

Για αρκετές δεκαετίες, οι πισίνες θεωρούνταν κάτι "έξτρα" για τα ξενοδοχεία. Αργότερα, αρκούσε ο όρος "infinity" για να εντυπωσιάσει. Πλέον, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του επισκέπτη. Σε μερικές περιπτώσεις δε, μπορεί ακόμη και να κάνουν αλησμόνητο ένα ταξίδι, ειδικά αν η θέα τους είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Όπως οι παρακάτω:

1. Ξενοδοχείο Six Senses Yao Noi, Phang Nga Bay - Ταϊλάνδη

10 πισίνες με την πιο εντυπωσιακή θέα στον πλανήτη

Ο κόλπος του Phang Nga είναι από τους ομορφότερους στην Ταϊλάνδη, με τα νησάκια να είναι αυτά που οριοθετούν τη διαφορά ανάμεσα σε ουρανό και θάλασσα. Η πολυτελής πισίνα του Six Senses Yao Noi προσφέρει πανοραμική και απρόσκοπτη θέα σε αυτόν.

2. Alila Villas Uluwatu, Μπαλί - Ινδονησία

piscines

Οι δομές του συγκροτήματος βιλών Alila θεωρούνται από πολλούς το ιερό δισκοπότηρο της πολυτέλειας στην Ασία. Το συγκρότημα -με 65 διαφορετικές βίλες- βλέπει από ψηλά τo καταγάλανο αρχιπέλαγος του Μπαλί, όπως ακριβώς κάνει και κάθε μία από τις ιδιωτικές πισίνες, με το ξύλινο εσωτερικό. Τη θέα συντροφεύει η απόλυτη αίσθηση απομόνωσης.

3. Emiliano Rio, Ρίο ντε Τζανέιρο - Βραζιλία

piscines

Το 5* ξενοδοχείο άνοιξε το 2016 και ήταν μία ιδέα του entrepreneur Gustavo Filgueiras και της συζύγου του, Andrea Colli Filgueiras. Η βασική τους επιδίωξη, πέρα από κομψή διαμονή στην Βραζιλία, ήταν να έχει κάποιος μια πανοραμική όσο και χαρακτηριστική άποψη της Copacabana. Και την έχει, ειδικά μέσα από τις σχήματος "L" πισίνες, στα μπαλκόνια των δωματίων της πρόσοψης αλλά και την κεντρική της ταράτσας.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr