Η επιβλητική έπαυλη του δούκα του Windsor στις Μπαχάμες

Μετά την παραίτησή του από τον βρετανικό θρόνο ο βασιλιάς Edward και η Wallis Simpson έμειναν στις Μπαχάμες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την παραίτησή του από τον θρόνο ο βασιλιάς Edward και η σύζυγός του, η σοσιαλιτέ Wallis Simpson έμειναν στις Μπαχάμες, όπου ο δούκας του Windsor υπηρέτησε ως Κυβερνήτης. Το ζευγάρι έμεινε στο Sirgist House, μία από τις πιο πολυτελείς και όμορφες κατοικίες της χώρας.

Το σπίτι είχε χτιστεί στα μέσα της δεκαετίας του ’30 από τον παραγωγό ταινιών και πρωτοπόρο της βρετανικής αεροπορίας Frederick Sirgist.

Η έπαυλη έχει χτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε σημείο να αξιοποιείται η μαγευτική θέα που προσφέρει ο κόλπος Goodman και ο Ατλαντικός Ωκεανός.

Η έπαυλη αποτελείται από το κυρίως σπίτι των 4 υπνοδωματίων, δύο ξενώνες 4 υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων.

Το σπίτι χτίστηκε για ιδιοκτήτες που θέλουν να απολαύσουν μια πολυτελή ζωή με ψηλά ταβάνια και επβλητικές βεράντες. Κάθε δωμάτιο διαθέται εξαιρετικής ποιότητας ξύλινα πατώματα ενώ το μεγάλο καθιστικό και το γραφείο είναι διακοσμημένα με λευκό μαόνι από την Ονδούρα.

Στο σπίτι υπάρχουν 4 τζάκια που είχαν μεταφερθεί εκεί από την Μεγάλη Βρετανία.

Κάθε λεπτομέρεια στο σπίτι είναι ιδιαίτερα προσεγμένη ενώ τα τελευταία χρόνια έγιναν στο σπίτι αρκετές ανακαινίσεις. Η κουζίνα πλέον διαθέτει συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ενώ έχει μια μοντέρνα αισθητική.

Το σπίτι διαθέτει πισίνα, κήπους με τροπικά δέντρα και λουλούδια και τζακούζι.

Πηγή: TopTenRealEstateDeals.com
Φωτογραφίες: Sotheby’s