To πολυτελές resort στην Καραϊβική που έκανε διακοπές η πριγκίπισσα Diana με τους γιους της

To Montpelier Plantation Estate πλέον λειτουργεί σαν ξενοδοχείο και αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Diana επισκέφτηκε για πρώτη φορά τo Montpelier Plantation Estate στην Καραϊβική μαζί με τον πρίγκιπα William και τον Harry το 1992, την ίδια χρονιά δηλαδή που εκείνη και ο πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας από τις πολυτελείς διακοπές της στο νησί Nevis είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου και έδειχναν την Diana με κόκκινο μαγιό να απολαμβάνει τη θάλασσα και να περνάει όμορφες στιγμές με τους γιους της.

To πολυτελές resort στην Καραϊβική που έκανε διακοπές η πριγκίπισσα Diana με τους γιους της

Η έπαυλη στην οποία έμενε πλέον λειτουργεί σαν ξενοδοχείο και ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη αφού πωλείται στην τιμή των 14 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών. Σύμφωνα με τον τωρινο ιδιοκτήτη, Tim Hoffman, που έχει το ξενοδοχείο από το 2002, αποφάσισε να το πουλήσει καθώς η μητέρα του που το διαχειρίζεται είναι πλέον 80 ετών ενώ ο ίδιος εργάζεται και μένει στην Αμερική.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, η έπαυλη προσφέρει στους καλεσμένους μια χαλαρή αλλά chic ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία, τρία εστιατόρια, μια τεράστια πισίνα, έναν ιστορικό μύλο ζάχαρης, 19 bungalows με θέα τη θάλασσα και προσωπικό 30 ατόμων.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το Nevis ήταν- και παραμένει ως προς κάποια σημεία του - ένας ανεξερεύνητος προορισμός που είχε αποτελέσει για τη Diana ένα καταφύγιο ηρεμίας μακριά από τους παπαράτσι σε μια περίοδο που προσπαθούσε να αποφύγει τα media εξαιτίας του χωρισμού της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Διαβάστε Επίσης