Nina Flohr | Το υπέροχο σπίτι της στο Λονδίνο

Η ξεχωριστή και cozy διακόσμηση που έχει επιλέξει η πλούσια κληρονόμος και σύζυγος του Φίλιππου Γλίξμπουργκ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Nina Flohr, η σύζυγος του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και πλούσια κληρονόμος της VistaJet, έχει ένα υπέροχο σπίτι στο Λονδίνο που συχνά φωτογραφίζει για το Instagram ενώ έχει παρουσιαστεί και σε περιοδικά διακόσμησης, όπως το Architectural Digest.

Η κληρονόμος έχει διαμορφώσει ένα glamorous αλλά πολύ ζεστό σπίτι με έντονα χρώματα, ταπετσαρίες, υπέροχες κουρτίνες, παραδοσιακά αλλά και πιο μοντέρνα διακοσμητικά.

Στο σαλόνι έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις στα υφάσματα και έχει συνδυάσει απλά αντικείμενα όπως τα coffee table books με κλασικά πορτατίφ.

Το σπίτι διαθέτει cozy γωνιές με χρωματιστά υφάσματα και πορτατίφ και λευκά χαλιά και κουρτίνες που δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.

Το γραφείο που έχει διαμορφώσει στο σπίτι της είναι ένας φωτεινός χώρος με ένα στρογγυλό design τραπέζι και βάζα με λουλούδια που δίνουν μια ευχάριστη πινελιά στη διακόσμηση.

Η Nina έχει διατηρήσει στο σπίτι κλασικά αγγλικά στοιχεία, δίνοντας έμφαση στις πολύχρωμες ταπετσαρίες και αξιοποιώντας κάθε γωνιά του σπιτιού δημιουργώντας γωνιές για χαλάρωση και ανάγνωση βιβλίων.

Ο κήπος του σπιτιού διαθέτει όμορφα φυτά αλλά και ένα χώρο με ένα διακοσμητικό τζάκι και ένα πίνακα ζωγραφικής που δίνει την cozy αίσθηση ενός καθιστικού.

Διαβάστε Επίσης