Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη στη νέα έκδοση Gstaad Slam της Assouline

Η νέα προσθήκη στην iconic travel σειρά του θρυλικού εκδοτικού οίκου είναι αφιερωμένη στο πιο φημισμένο ελβετικό χωριό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο γραφικό Gstaad, το πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας, είναι αφιερωμένο το νέο βιβλίο της iconic travel σειράς των εκδόσεων Assouline. Φωλιασμένο ανάμεσα στα χιονισμένα βουνά των ελβετικών Άλπεων, το Gstaad είναι η επιλογή του διεθνούς τζετ σετ κατά τους χειμερινούς μήνες -και όχι μόνο.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη στη νέα έκδοση Gstaad Slam της Assouline

Στην έκδοση -ανάμεσα στους διάσημους φίλους του ελβετικού χωριού, όπως η Madonna, o Σταύρος Νιάρχος και η Grace Kelly- φιλοξενείται και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, ιδρύτρια του οίκου Themis Z, που τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κάτοικος του Gstaad.

Themis Zouganeli

Υπάρχει μάλιστα αναφορά στο πορσελάνινο σερβίτσιο του brand Themis Z "Peacock" στους τόνους του καφέ -μια διαβάθμιση χρώματος την οποία η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε παρατηρώντας την αλλαγή στο χρώμα των φύλλων κατά τη διάρκεια  του φθινοπώρου στα δάση του Gstaad.

Themis Zouganeli

Παράλληλα, το βιβλίο των εκδόσεων Assouline περιλαμβάνει ιστορίες από τη λαμπερή ζωή του jet-set σ' αυτή την όμορφη γωνιά της νοτιοδυτικής Ελβετίας, όπως τις αφηγείται ο Geoffrey Moore, εστιάτορας που πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Gstaad με τον πατέρα του, τον αείμνηστο ηθοποιό Roger Moore.

Gstaad Glam

Μπορείτε να αγοράσετε το Gstaad Slam στο assouline.com