Jennifer Garner | Μέσα στην έπαυλη των 8 εκατομμυρίων δολαρίων που έχτισε μετά το διαζύγιό της με τον Ben Affleck

Η ονειρεμένη έπαυλη της διάσημης ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ήταν παντρεμένοι έμεναν στην γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες μαζί με τα παιδιά τους, Violet, Seraphina και Samuel. Αμέσως μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι στην ίδια γειτονιά το οποίο νοίκιαζε και διέθετε έξι κρεβατοκάμαρες, 7,5 μπάνια και κήπο με πισίνα. Ταυτόχρονα, όμως, είχε αγοράσει ένα σπίτι στο Brentwood όπου αποφάσισε να χτίσει την έπαυλη των ονείρων της.

Η σταρ αγόρασε το σπίτι για 8 εκατομμύρια δολάρια και έκανε ολική ανακαίνιση της οικίας που είχε χτιστεί το 1930. Το παλιό σπίτι είχε μόλις 4 κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια, ενώ η ηθοποιός αποφάσισε να το ανακαινίσει ακριβώς όπως το ονειρευόταν.

Πολλές φορές έχει, μάλιστα, δείξει αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της στο Instagram, όπως είναι η κουζίνα αλλά και το δωμάτιο ανάγνωσης στο οποίο έχει τοποθετήσει ξεχωριστά τζάμια στα παράθυρα.

Το σπίτι στο οποίο έμενε με τον Affleck πουλήθηκε για 32 εκατομμύρια δολάρια στον Adam Levine και τη σύζυγό του Behati Prinsloo και διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες και 8 μπάνια, αλλά και έναν ξενώνα με δύο υπνοδωμάτια. Όπως είχε δηλώσει ο Levine για το σπίτι "θέλαμε να ζήσουμε κάπου πιο ήρεμα που δεν ακούς την κίνηση και δεν νιώθεις το άγχος. Μας άρεσε αυτό το μέρος γιατί το νιώσαμε αμέσως σπιτικό. Μπορούσες να καταλάβεις ότι ζούσαν παιδιά εκεί”. Η ιδιοκτησία πλέον έχει ανακαινιστεί και πωλείται για 57 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε Επίσης