Prada Paradoxe | Το φαντασμαγορικό πάρτι για το λανσάρισμα του νέου αρώματος του ιταλικού οίκου

Οι διάσημες προσωπικότητες από όλον τον κόσμο που παραβρέθηκαν στο event στο Λονδίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Prada Beauty γιόρτασε το λανσάρισμα του νέου, refillable αρώματος, Prada Paradoxe με ένα μεγάλο, φαντασμαγορικό party που διοργανώθηκε στις 13 Οκτωβρίου στο HERE στην καρδιά του Λονδίνου. Το event πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Frieze Week και πλαισιώθηκε από DJ sets και performances από τους JAMIE XX, FLOATING POINTS, ANZ & ELKKA.

Στο event βρέθηκε η πρέσβειρα του Prada Paradoxe, Emma Watson, που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη καμπάνια του νέου αρώματος. Ως ακτιβίστρια και καλλιτέχνιδα, η ηθοποιός είναι η ενσάρκωση της γυναίκας Prada καθώς διακρίνεται από έναν αισθησιασμό που χαρακτηρίζεται από λεπτότητα και μια νοημοσύνη και συνείδηση με επίγνωση για τη συλλογική εμπειρία. Το Prada Paradoxe, άλλωστε, επαναπροσδιορίζει τον έντονο γυναικείο αισθησιασμό μέσω αντιθέσεων τιμώντας την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας μέσα από ένα παιχνίδι αντιθέσεων. 

Prada Paradoxe | Το φαντασμαγορικό πάρτι για το λανσάρισμα του νέου αρώματος του ιταλικού οίκου

Με κυρίαρχες τις νότες από μπουμπούκι νερολί και άνθο γιασεμιού, η διαχρονική λουλουδάτη αίσθηση ενός λευκού μπουκέτου μετασχηματίζεται με την πρωτοποριακή οσφρητική υπογραφή της συμφωνίας Ambrofix™ και Serenolide™ δημιουργώντας ένα οικείο άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Στο event παραβρέθηκαν πολλές ακόμα διεθνούς φήμης προσωπικότητες, όπως οι Milly Alcock, Pa Salieu, Charithra Chandran, Ncuti Gatwa, Little Simz, Priya Ragu, Callum Turner, Sheila Atim, Richie Shazam, AJ Tracey, Leo Mandella, Callum Mullin και Jonah Hauer-King.

Emma Watson

Mia Regan

AJ Tracey

Brett Staniland & Scott Staniland

Bettina Looney

Milly Alcock

Ncuti Gatwa

Olaf Hernandez & Oliver Bromfield

Sheila Atim

Saffron Hocking