Βασίλισσα Ελισάβετ | Πωλήθηκε σε δημοπρασία η αγαπημένη της Jaguar

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Βρετανίδα μονάρχης άγγιξε τα 50 χιλιάδες ευρώ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το αγαπημένο αυτοκίνητο του πρίγκιπα Φίλιππου και της βασίλισσας Ελισάβετ να ήταν το Ranger Rover Defender, όμως η Βρετανίδα μονάρχης λάτρευε να οδηγεί μέσα στο κάστρο του Windsor την Jaguar X-Type Estate της.

Η βασίλισσα συνήθιζε να φοράει το μαντήλι της και να μπαίνει στη θέση του οδηγού -πάντα με συνοδηγό έναν σωματοφύλακά της- κάτι που, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες, την έκανε πολύ χαρούμενη.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Πωλήθηκε σε δημοπρασία η αγαπημένη της Jaguar

Το αυτοκίνητο που δεν θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Jaguar και είναι σε σκούρα πράσινη απόχρωση πωλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία για 50 χιλιάδες ευρώ. Η αρχική τιμή που αναμενόταν να πιάσει ήταν τα 6 χιλιάδες ευρώ, όμως η διάσημη ιδιοκτήτριά του αύξησε κατά πολύ το τελικό ποσό πώλησης.

Το αυτοκίνητο του 2009 έχει 115 χιλιάδες χιλιόμετρα, ηλιοροφή, επιλογή καυσίμου και έλεγχο της θερμοκρασίας. Στην δημοπρασία δόθηκε μαζί με τα έγγραφά του αλλά και φωτογραφίες της βασίλισσας να το οδηγεί. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της δημοπρασίας, πρόκειται για ένα συλλεκτικό και μοναδικό αυτοκίνητο.

Διαβάστε Επίσης