Η έξυπνη συσκευή που κάνει το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG φροντίζει τα ρούχα όλης της οικογένειας, πλένει και στεγνώνει με το πάτημα ενός κουμπιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επιλογή του κατάλληλου πλυντηρίου-στεγνωτηρίου δεν είναι απλή υπόθεση. Κι αν βρεθείτε μπροστά σε μια σειρά λευκών (ή μαύρων ή ασημένιων) συσκευών δεν μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την καλύτερη βασιζόμενη μόνο στο design. Η LG έχει αδιαμφισβήτητα συσκευές που ταιριάζουν στους πιο κομψούς χώρους του σπιτιού, όμως εγγυάται πως η επένδυση που θα κάνετε θα είναι η σωστή. Γιατί το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τα ρούχα σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν θέλετε λοιπόν μια "έξυπνη" συσκευή που θα έχετε για πολλά χρόνια, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα ανάλογα με το βάρος και το ύφασμα των ρούχων σας και θα χωρέσει όλα τα ρούχα της οικογένειας σε μία μόνο πλύση, μόλις την ανακαλύψατε! Ο λόγος για το πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG και ειδικά για τα μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα1.

Η έξυπνη συσκευή που κάνει το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ

Εξαιρετικά απλό στη χρήση, μιας και τόσο η πλύση όσο και το στέγνωμα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, έχει επιπλέον το πλεονέκτημα ότι δεν θα σας κουράσει με τη μεταφορά ρούχων και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο αφού, γιατί το πλυντήριο και το στεγνωτήριο είναι σε μια συσκευή.

Αν θέλετε ακόμα περισσότερα, σε κάποια από τα μοντέλα θα βρείτε την τεχνολογία ezDispense™ που καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού η οποία απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων. Το ίδιο ισχύει και για το μαλακτικό. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να προσθέτετε απορρυπαντικό σε κάθε πλύση ξεχωριστά.

lg

Η τεχνολογία Steam™ και "Φροντίδα για τις ζάρες" αφαιρεί τα αλλεργιογόνα2 και μειώνει τις ζάρες από τα ρούχα κάνοντας το σιδέρωμα ευκολότερο και γρηγορότερο. Η τεχνολογία TurboWash™ 360° παρέχει μια ολοκληρωμένη πλύσης με μικρότερη διάρκεια, χρησιμοποιώντας πίδακες νερού και απορρυπαντικού που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα. Το μοτέρ Inverter Direct Drive™ εξασφαλίζει λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση του πλυσίματος και την αντοχή.

Το έξυπνο πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG έχει ενσωματωμένη τεχνολογία AI DD™ Τεχνητής Νοημοσύνης που σας δίνει μεγαλύτερη ευκολία, αφού παρέχει την βέλτιστη κίνηση πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους. Βασισμένο σε έναν μεγάλο όγκο δεδομένων συσσωρευμένης εμπειρίας πλύσεων, ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των ρούχων.

1. Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο.
2. Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

#ADVERTORIAL