Domes Noruz Mykonos | Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στη Μύκονο

Πότε ανοίγει τις πόρτες του το πολυαναμενόμενο adults-only ξενοδοχείο του ομίλου Domes Resorts.

HARPER'S BAZAAR TEAM

 Η Domes, αποτελώντας έναν από τους πιο αναγνωρισμένους luxury lifestyle ξενοδοχειακούς ομίλους , με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου της ξενοδοχείου, Domes Noruz Mykonos, το οποίο αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για την επέκτασή της, καθώς βρίσκεται στην "Μέκκα" της νυχτερινής ζωής, την Μύκονο. Με την νέα συνεργασία με την Bain Capital Special Situations, το adults-only ξενοδοχείο, που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο, μόλις 10’ λεπτά απ’ την κοσμοπολίτικη Χώρα, προσφέρει στους επισκέπτες μία εκλεπτυσμένη, adults-only εμπειρία, δίνοντας έμφαση στον ίδιο τον προορισμό.

Ο όμιλος Domes σηματοδοτεί με το νέο αυτό άνοιγμα, το επόμενο βήμα στην διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του, έχοντας ήδη παρουσία μέχρι στιγμής σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Μήλος, η Ζάκυνθος, η Χαλκιδική και η Πορτογαλία.

Έτοιμο να καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες στις 6 Ιουλίου 2023, το Domes Noruz Mykonos αποτελούμενο από 38 σουίτες, βρίσκεται δίπλα στο κέντρο του νησιού, το οποίο φημίζεται για την έντονη κουλτούρα και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Το ξενοδοχείο συνδυάζει αρμονικά τον έντονο χαρακτήρα της Μυκόνου με vibrant ήχους να κυριαρχούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας που συμπληρώνονται με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Domes Noruz Mykonos | Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στη Μύκονο

Το διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Urban Soul Projects έχει σχεδιάσει το ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από το φυσικό τοπίο και την χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Στο εσωτερικό κυριαρχούν κυρίως γήινοι και λευκοί χρωματικοί τόνοι, τους οποίους συμπληρώνουν μοναδικά τα στοιχεία από ρατάν, φυσικό ξύλο, πέτρα και δροσερά υφάσματα. Η "καρδιά" του ξενοδοχείου χτυπάει στην κεντρική πισίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μουσικές επιλογές από γνωστούς DJs με την συνοδεία των signature cocktails.

Το Domes Noruz Mykonos προσφέρει μία ευρεία γκάμα πολυτελούς διαμονής, συμπεριλαμβανομένων σουιτών με ιδιωτική βεράντα, θέα θάλασσα και ιδιωτική πισίνα. Επιπρόσθετα για τους λάτρεις της ευεξίας, μπορούν να αναζωογονηθούν με σύγχρονες τεχνικές εμπνευσμένες απ’τα αρχαία ελληνικά τελετουργικά στο signature Soma Spa της Domes, η οποία αποτελεί μία όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Domes Noruz Mykonos

Όπως σε όλα τα Noruz ξενοδοχεία της Domes, έτσι και στο Domes Noruz Mykonos, οι μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Στο ξενοδοχείο λειτουργούν τρεις μοναδικοί χώροι εστίασης, αποτελώντας ο καθένας μία νέα γαστρονομική ανακάλυψη.

Το μενού του signature restaurant της Domes, Topos, έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Διονύσιος Πλιάτσικας, και προσκαλεί τους καλεσμένους του σε ένα νεο-ελληνικό γαστρονομικό ταξίδι, εμπνευσμένο από εκλεκτές πρώτες ύλες και θαλασσινά απ’ το νησί. Για μία πιο εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία, το Raw Gastro Bar προσφέρει μια πληθώρα ετικετών σαμπάνιας, cocktails, καθώς και επιλογή από raw πιάτα. Τέλος, το N Bar, αποτελεί άλλη μία επιλογή για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν cocktails και κρασί.

Tα bars στο Noruz πλαισιώνονται από το ”Symposium Concept”, που προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν ιδιαίτερες γεύσεις, εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία, ελληνικές συνταγές, συνδυασμένες με δημιουργίες της αυθεντικής τοπικής κουζίνας.

Το Domes Noruz Mykonos, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα απ’ τα events που λαμβάνουν καθημερινά χώρα στον χώρο του ξενοδοχείου. Μοναδικά DJ sessions στο ηλιοβασίλεμα, ζωντανή μουσική και καθηλωτικά mixology shows συνθέτουν μια vibrant ατμόσφαιρα. Επιπρόσθετα, για όσους θέλουν να ανακαλύψουν την περιοχή, η έμπειρη ομάδα του concierge, εξειδικεύεται στο να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες για τους καλεσμένους, προτείνοντας προσωποποιημένες δραστηριότητες στο νησί.

Domes Noruz Mykonos

Ο Δρ. Π. Σπανός, CEO της Domes, δήλωσε " Είμαστε ενθουσιασμένοι φέρνοντας στην Μύκονο την μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία ενός Domes ξενοδοχείου σε μια μεγάλης σημασίας συνεργασία με την Bain Special Situations. To νέο αυτό ξενοδοχείο δίνει την δυνατότητα να απολαύσουν οι καλεσμένοι του, όλες τις χαρακτηριστικές εμπειρίες φιλοξενίας της Domes, ανακαλύπτοντας παράλληλα αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο προορισμό. Το Domes Noruz Mykonos, αποτελεί το τρίτο κατά σειρά άνοιγμα Noruz ξενοδοχείου του ομίλου και είμαστε πολύ περήφανοι καθώς είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει το μέρος όπου οι καλεσμένοι μας θα δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις."

Το concept "Noruz” συναντάται σε θρυλικούς προορισμούς της νυχτερινής διασκέδασης, και αποτελεί έναν εορτασμό για τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στην ζωή. Tα νέα αυτά συμπληρώνουν την επέκταση που έχει ήδη πραγματοποιήσει η Domes την συγκεκριμένη θερινή σεζόν, με την έλευση του πρώτου της Domes Reserve, το Domes White Coast Milos, καθώς και το πρόσφατο άνοιγμα του Domes Noruz Kassandra, στην Χανιώτη Χαλκιδικής τον περασμένο Απρίλιο.