Το αρχοντικό σπίτι της Claudia Schiffer είναι γεμάτο έργα τέχνης

Η Claudia Schiffer λατρεύει να περνά χρόνο στο σπίτι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η Claudia Schiffer και ο σύζυγός της, Matthew Vaughn μένουν στην εξοχή με τα τρία παιδιά τους και τα σκυλιά τους. "Μας αρέσει να έχουμε οικογενειακούς φίλους στο σπίτι και να μένουν τα Σαββατοκύριακα. Γευματίζουμε για ώρες, πίνουμε κρασί, παίζουμε χαρτιά, κάνουμε κόντρες στην πισίνα ή στο τάβλι" δήλωσε το 52χρονο supermodel σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Architectural Digest. "Το καλοκαίρι είμαστε σίγουρα έξω παίζοντας κρίκετ ή τένις. Βλέπουμε ταινίες καθώς κρυώνει ο καιρός ή, αν θέλουν όλοι, κλείνουμε τη μέρα μας με καραόκε και περισσότερο κρασί". 

Με αφορμή την αναφορά της στις στιγμές που περνά στο σπίτι της θυμηθήκαμε την ξενάγηση η ίδια, στην κάμερα του περιοδικού, στο αρχοντικό της σπίτι. Κυριαρχεί η ιστορική αρχιτεκτονική και η μοντέρνα τέχνη. 

Το αγαπημένο δωμάτιο της Claudia Schiffer

"Το αγαπημένο μου δωμάτια στο σπίτι είναι το δωμάτιο μελέτης καθώς είναι σαν ένα πολυχρηστικό δωμάτιο. Είναι πολύ άνετο και ζεστό. Έχει πορτοκαλί και μπεζ και κρεμ. Είναι το μέρος όπου όλοι με έναν τρόπο συναντιόμαστε και κάνουμε παρέα" περιέγραφε η Claudia Schiffer.

Η αγάπη της για την τέχνη αποτυπώνεται στη διακόσμηση 

"Μεγάλωσα με πολλή τέχνη. Οι γονείς μου αγαπούσαν την τέχνη και συνεχώς αγόραζαν πράγματα για το σπίτι μας στη Γερμανία" ανέφερε τονίζοντας την αδυναμία της στον ζωγράφο David Hockney.