Το ονειρεμένο σπίτι των Obama στην Washington

O Barack και η Michelle Obama μένουν μαζί με τις δύο κόρες τους στο αξίας 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Michelle και o Barack Obama μετακόμισαν από τον Λευκό Οίκο το 2017 έπειτα από 8 χρόνια ως Πρώτη Κυρία και Πρόεδρος των ΗΠΑ αντίστοιχα. Το ζευγάρι όμως συνεχίζει να έχει  ένα υπέροχο σπίτι (και) στην Washington και μένει μαζί με τις δύο κόρες του, Malia και Sasha όταν επιστρέφουν από το κολέγιό τους. 

Ο λόγος που αποφάσισαν να παραμείνουν στην Washington

Το 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι των Obama είναι στη γειτονιά Kalorama και μόλις πέντε λεπτά από τον Λευκό Οίκο. Το ζευγάρι μας το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις του στα socia media. 

Το ζευγάρι αποφάσισε να παραμείνει στην Washington μετά το τέλος της προεδρικής θητείας καθώς ήθελε να αλλάξει σχολείο η μικρότερη κόρη του. Έτσι, αγόρασαν την έπαυλη με τα 9 δωμάτια που έχει έκταση 8,5 τ.μ. 

Η Michelle Obama μας έχει δείξει κάποιες από τις γωνιές του σπιτιού

Η Sasha είναι από τους τυχερούς του σπιτιού καθώς έχει τον δικό της εντελώς ξεχωριστό χώρο. Η Michele Obama είχε μιλήσει σε συνέντετυξή της στην Ellen DeGeneres, το 2018, για την "ανεξαρτησία" της μικρότερης κόρης της. "Έχει έναν χώρο δύο δωματίων και είναι όλος διακοσμημένος. Έχει ένα σαλόνι και μία κρεβατοκάρα" περιέγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ο Barack Obama δεν στάθηκε τόσο τυχερός, όπως αστειύτηκε η σύζυγός του στην ίδια συνέντευξη. "Πήρε το πιο μικρό δωμάτιο για το γραφείο του. Την μισή στα αλήθεια".

Διαβάστε Επίσης