Μία φανταστική έπαυλη για τον Lionel Messi στο Μαϊάμι

Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο από το Miami παίρνει έμπνευση από τον μεγάλο σταρ και σχεδιάζει μία εξωπραγματική έπαυλη 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μεταγραφή του 36χρονου αργεντίνου ποδοσφαιριστή Lionel Messi από τη γαλλική Paris Saint-Germain στην αμερικανική Inter Miami προξένησε έκπληξη. Κάποιοι θα περίμεναν να κλείσει την καριέρα του στην Barcelona ή να ακούσεις τις έριδες από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σταρ προτίμησε το αμερικανικό πρωτάθλημα Major League Soccer και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο συν πολλά μπόνους. Η Inter Miami ιδρύθηκε μόλις το 2018 και με τον Lionel Messi στις τάξεις της φιλοδοξεί να γίνει η νέα υπερδύναμη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Veliz Arquitecto με έδρα το Miami σχεδίασε μία φανταστική έπαυλη με έμπνευση τον μεγάλο σταρ των γηπέδων.

Παίρνοντας ως βάση το brand logo του Lionel Messi, δηλαδή το γράμμα M, κάτι που είναι ορατό από ψηλά, ο Κουβανός αρχιτέκτονας Jorge Luis Veliz Quintana σχεδιάζει τη φανταστική έπαυλη του Messi, με όνομα "Messi Mansion”, εκτιμώμενης αξίας κοντά στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Για την ώρα, ο Messi μένει σε ένα penthouse αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο exclusive Porsche Design Tower στο Miami, με ένα εσωτερικό ασανσέρ που μπορεί να μεταφέρει τα supercars του ποδοσφαιριστή ψηλά στον δικό του όροφο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μετά από κάποιον αγώνα, μπορεί να μπει στο supercar του, να το ανεβάσει με το ασανσέρ και να παρκάρει μέσα στο σαλόνι του, σαν άλλος Batman.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr