Πώς μπορείτε να μείνετε στην εξοχική κατοικία του βασιλιά Καρόλου

Η οικία Σάντρινγκχαμ στο Νόρφοκ έχει φιλοξενήσει κάποιες από τις πιο ξέγνοιαστές στιγμές του βασιλιά Καρόλου.

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα την φράση "ζω σαν βασιλιάς" μένοντας στην εξοχική κατοικία του βασιλιά Καρόλου στο Νόρφοκ της Αγγλίας.

Πώς πέρασε στα χέρια του βασιλιά Καρόλου το Sandringham Εstate

Η οικεία Σάντρινγκχαμ ήταν η ιδιωτική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ και ο τόπος όπου απεβίωσαν ο πατέρας και ο παππούς της. Στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του πρωτότοκου γιου της, Καρόλου και από την ημέρα που έγινε βασιλιάς ανήκει πλέον στον πρίγκιπα William

Διαβάστε Επίσης

Είχε γίνει και νωρίτερα μέσα στη χρονιάγνωστή η πρόθεση του πρίγκιπας της Ουαλίας να νοικιάσει την κατοικία προκαλώντας μάλιστα τη δυσαρέσκεια του βασιλιά Καρόλου. 

Μια ξενάγηση στην εξοχική κατοικία της νρετανικής βασιλικής οικογένειας

Πλέον η κατοικία είναι ανοιχτή στο κοινό μέσω της Airbnb. Η influencer Laura-Ann Barr κατάφερε να μείνει και να κάνει μια ξενάγηση σε όλους τους χώρους και τα αγαπημένα αντικείμενα των Βρετανών royals που υπάρχουν στο Sandringham Εstate. Η ζήτηση για τη διαμονή στην εξοχική κατοικία είναι τόσο μεγάλη που έχει κλείσει η διαθεσιμότητα μέχρι και το 2025. 

H Laura Ann-Barr ενθουσιάστηκε με τους υπέροχους κήπους της κατοικίας που είναι περιγραφμένοι με τοίχο και γεμάτοι λουλούδια. Όλα καθαρά και τακτοποιημένα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Η διακόσμηση περιλαμβάνει φυσικά πολλά αντικείμενα από τη βασιλική συλλογή. 

Διαβάστε Επίσης