Με 11,23 δολάρια μπορείτε να περάσετε το Thanksgiving στη φάρμα της Martha Stewart στη Νέα Υόρκη

Περιηγηθείτε στην κουζίνα της Martha Stewart όπου γεννήθηκαν οι νόστιμες συνταγές της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν ανήκετε στους θαυμαστές της Martha Stewart τότε η είδηση αυτή θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Ειδικά όσοι μπορείτε να βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη για το Thanksgiving. Η επιχειρηματίας και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής ανοίγει τη φάρμα της στη Νέα Υόρκη και σας επιτρέπει να δείτε από κοντά την κουζίνα όπου γεννήθηκαν οι νόστιμες συνταγές της. 

Πώς μπορείτε να μείνετε στη φάρμα της Martha Stewart

Η 82χρονη συνεργάζεται με την Booking και προγραμματίζει μία ξεχωριστή απόδραση για το Thanksgiving για δύο τυχερούς. Μόλις 11,23 δολάρια θα πληρώσουν οι δύο καλεσμένοι για ένα διήμερο στη φάρμα της στο Bedford. Από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. 

"Το Thanksgiving ήταν πάντα μία από τις αγαπημένες μου γιορτές και για αυτό είμαι ενθουσιασμένη που είμαι η νέα οικοδέσποινα της Booking και θα υποδεχτώ καλεσμένους στη φάρμα μου στο Bedford για μια διαμονή εμπνευσμένη από το Thanksgiving ενόψει της μεγάλης ημέρας" σημείωσε η Martha Stewart.

"Έχει να κάνει με το να είναι εύκολο σε όλους να γιορτάσουν τις μεγάλες στιγμές της ζωής και για αυτό πραγματικά εκτιμώ πόσο εύκολο το έκανε η Booking να μισθώσω το σπίτι μου στο site" συνέχισε. 

Τι πρέπει να περιμένουν οι ενοικιαστές της φάρμας

Οι ενοικιαστές θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από την Stewart στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται οι αγαπημένες της δραστηριότητες: περιήγηση στην κουζίνα, στους κήπους και στους στάβλους σε μια έκταση 150 εκταρίων. Το καλύτερο; Θα φάνε brunch με την Stewart το οποίο ια έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος σεφ Thomas Joseph.

"Κάθε χρόνο οι προετοιμασίες ξεκινούν εβδομάδες πριν υποδεχτώ την οικογένειά μου στο Bedford οπότε ανυπομονώ να υποδεχτώ τους καλεσμένους που θα κλείσουν για αυτή την εμπειρία στο σπίτι μου στη φάρνα και ανυπομονώ να μοιραστώ τις αγαπημένες μου παραδόσεις για το Thanksgiving κατά την παραμονή τους" ανέφερε η οικοδέσποινα. 

Οι ενοικιαστές θα φύγουν όχι απλά με γεμάτο στομάχι αλλά και με νέες παραδόσεις για τη δική τους εορταστική περίοδο. Ο Executive Director of Design Kevin Sharkey θα μοιραστεί συμβουλές για το πώς να στρώσετε το τραπέζι και να φτιάξετε στεφάνια. Επίσης κάθε καλεσμένος θα φύγει με υπογεγραμμένα βιβλία της Stewart. Η Booking έχει φροντίσει και για τη μεταφορά των καλεσμένων που θα έρθουν από το αεροδρόμιο. 

Διαβάστε Επίσης