Ανακαλύψτε τις ωραιότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα στην ΙΚΕΑ

Η IKEA φέρνει τις γιορτές και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στο σπίτι μας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Συνήθως τις μέρες αυτές, οι κοινωνικές υποχρεώσεις, τα τελευταία πράγματα που πρέπει να γίνουν στη δουλειά, η λίστα με τα δώρα που συνεχώς μεγαλώνει κάνουν την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου…πολυάσχολη. Φέτος, η IKEA μάς κάνει το μεγαλύτερο δώρο, φροντίζοντας ώστε η προετοιμασία για τα δώρα αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού να γίνει εύκολη, οικονομική και πολύ διασκεδαστική!

Ανακαλύψτε τις ωραιότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα στην ΙΚΕΑ

Τα αγαπημένα προϊόντα VINTERFINT της IKEA, μας "ταξιδεύουν" σε χιονισμένα μέρη και βοηθούν στη δημιουργία όμορφων χώρων και στιγμών. Το σχέδιο που έχει το κάλυμμα μαξιλαριού VINTERFINT είναι εμπνευσμένο από μαξιλάρια που συνήθιζαν να χρησιμοποιούν στη Σουηδία στα ταξίδια με άμαξες. Στη σημερινή εποχή, αυτό το μαξιλάρι, που φέρνει κάτι από τα έθιμα των Χριστουγέννων, θα συνοδεύσει τις στιγμές παρέα με τους αγαπημένους μας στον καναπέ, ενώ θα αποτελέσει και ένα πολύ όμορφο δώρο για τους λάτρεις της παράδοσης και της άνεσης. 

IKEA Χριστούγεννα 2023

Στην ίδια συλλογή μπορεί να βρει κανείς αμέτρητες και λαμπερές επιλογές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον στολισμό του γιορτινού τραπεζιού! Από διακοσμητικά στολίδια για το δέντρο, μέχρι τραπεζομάντιλα, κεριά και μπολ, στην ΙΚΕΑ θα βρείτε σίγουρα ένα δώρο για κάθε προτίμηση για να δείξετε στους τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας ή τους συναδέλφους σας την αγάπη και το ενδιαφέρον σας.

IKEA Χριστούγεννα 2023

Με μία βόλτα από τα καταστήματα IKEA αλλά και με μία ματιά στο IKEA.gr, όλα μπορούν να γίνουν απλά και οικονομικά. Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας και να τα διακοσμήσετε με χαρτιά περιτυλίγματος και τσάντες δώρου της σειράς VINTERFINT.

IKEA Χριστούγεννα 2023
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα της ΙΚΕΑ και να επιλέξετε αυτά που θα φέρουν τη μαγεία των γιορτών και στο δικό σας σπίτι.