Bottega Veneta | Η πρώτη Home Collection του οίκου φέρνει τη δημιουργική πολυτέλεια στο σπίτι σας

Έχοντας στη φαρέτρα του περισσότερες από 80 δημιουργίες, ο πολυτελής οίκος μόδας εντυπωσιάζει με τα lush είδη σπιτιού που προτείνει.

Για τον οίκο Bottega Veneta, η πολυτέλεια δεν αποτελεί μία απλή επιλογή. Θυμίζει περισσότερο τμήμα της ραχοκοκαλιάς του DNA του. Αναπόσπαστο στοιχείο των κυττάρων ενός οίκου μόδας που δεν διστάζει να ξεπεράσει την προηγούμενη εκδοχή του εαυτού του, να αμφισβητήσει τα πεπραγμένα, να προτάσσει τις δικές του δημιουργίες ως μία τωρινή οπτική του μέλλοντος. Να καινοτομήσει. Και να ροκανίσει τη δημιουργική του σκέψη σε νέους τομείς. Όπως αυτός του Interior Design.

Bottega Veneta | Η πρώτη Home Collection του οίκου φέρνει τη δημιουργική πολυτέλεια στο σπίτι σας

Στο πλευρό της σχεδίασης των νέων ενδυματολογικών του συλλογών, ο οίκος Bottega Veneta παρουσιάζει την πρώτη του ευρεία συλλογή με είδη σπιτιού. Περισσότερα από 80 συλλεκτικά – και άκρως ευφάνταστα – αντικείμενα συγκροτούν μία μεστή πλουραλιστική συλλογή με επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό λάτρη της διακόσμησης. 

Courtesy Of Bottega Veneta
Courtesy Of Bottega Veneta

Από ξύλινα επιτραπέζια παιχνίδια, δερμάτινα δημιουργίες με την lush υπογραφή του οίκου και όλα τα ενδιάμεσα κύματα - όπως καλάθια πλυντηρίου και αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα - η συλλογή ειδών σπιτιού της Bottega Veneta έχει κάτι για όλους. Κάτι, το οποίο συνδυάζει στην υλιστική του ύπαρξη αδιαπραγμάτευτο στιλ και σύγχρονη αισθητική.

Courtesy Of Bottega Veneta
Courtesy Of Bottega Veneta

Τα δερμάτινα είδη της Bottega πρωτοστατούν, όπως Leather δίσκοι, πλεκτά μπολ μπανάνας και κουτιά κασετών, καθώς και καλάθια πλυντηρίου και καλάθια χαρτιού- όλα τα αντικείμενα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς. Άλλα δερμάτινα είδη περιλαμβάνουν τις φιγούρες ζώων Intreccio Nappa - ένα κουνέλι, ένα φίδι, έναν δεινόσαυρο και έναν γάιδαρο, ο οποίος περπάτα σε μία αυξανόμενου ύψους ξύλινη βάση με σκαρφάλωμα - καθώς και μια πλήρη έκθεση αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων Intreccio (περιλαίμια και λουριά) σε ποικιλία μεγεθών. Μία ευφυής και συνάμα ανατρεπτική γραμμή σχεδιασμού που ενώνει ζωόφιλους και μη. 

Courtesy Of Bottega Veneta
Courtesy Of Bottega Veneta

Με τη σειρά τους, οι ζεστές κουβέρτες Countryside είναι κατασκευασμένες από μαλλί, συμπληρωμένες με Premium δερμάτινες λεπτομέρειες. Η ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης αυτής της σπιτίσιας εκδοχής του Brand φαίνεται να έχει μία χουχουλιάρικη αδυναμία στις κουβέρτες, με την Damier και την Tweed να αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα της συγκεκριμένης υποομάδας προϊόντων. Στο πλευρό τους, μία πληθώρα μαξιλαριών συμπεριλαμβανομένων των δερμάτινων Intrecciato Padded και Tweed Cushions για ποιοτικό ύπνο και γαλήνια ζωή.

Courtesy Of Bottega Veneta
Courtesy Of Bottega Veneta

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου: bottegaveneta.com