Odera | Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο είναι γεγονός

Το ανόθευτα σαγηνευτικό νησί των Κυκλάδων αποκτά το πρώτο του κατάλυμμα ήσυχης πολυτέλειας, πλήρως εναρμονισμένο με τη σύνθετη ιδιοσυγκρασία του.

Στα μάτια των φανατικών εραστών της, η Τήνος είναι το νησί που διαθέτει όλες τις αρετές. Είναι διφασικά όμορφη συνθέτοντας ένα σπουδαίο γεωμορφολικό κράμα αποτελούμενο από ορεινά χωριά και κυκλαδίτικη θάλασσα. Φιλόξενη, όπως οι κάτοικοι της. Νόστιμη, όπως η γαστρονομική της κουλτούρα. Ιερή, όπως η ταυτότητα της μέσα στα χρόνια. Υπάρχει, όμως, κάτι που της λείπει. Κάτι που απουσιάζει – ή μάλλον απουσίαζε αν κοιτάξετε με διορατική ματιά το μέλλον – από το ταξιδιωτικό παζλ της. Μία πρόταση διαμονής αντάξια της φυσικής ομορφιάς μίας Κυκλάδας, η οποία χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει σε δημοφιλία με γεωμετρική πρόοδο.

Odera | Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο είναι γεγονός

Το Odera Tinos έρχεται να αναπληρώσει αυτό το κενό. Με τον πιο Quiet Luxury τρόπο. Με στόχο να επαναπροσδιορίσει την έννοια της σύγχρονης φιλοξενίας στο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων, το Odera Tinos ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2024, δίπλα στην παραλία Βουρνή. Το resort, το οποίο αναπτύσσεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ., είναι το τελευταίο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys, σε συνεργασία με την Tconstructions. Ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα, πλήρως εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία και το μενταλιτέ του νησιού. Την αύρα και την ιδιοσυγκρασία ενός τόπου που καταφέρνει να σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα αποβιβαστείς από το πλοίο.

Odera Tinos

Η αρχιτεκτονική μαεστρία του Odera Tinos

Σε έμπνευση του Πάνου Νικολαΐδη της Tconstructions, η αρχιτεκτονική του νέου θέρετρου φέρνει στην επιφάνεια την πολυτέλεια που πηγάζει μέσα από τη λιτότητα σε κάθε λεπτομέρεια – είναι το σημείο που κάνει τη διαφορά. Με σεβασμό στις ρίζες και την αισθητική της Τήνου. Γήινοι τόνοι, φυσικά υλικά, ευφυείς αρχιτεκτονικές παραλλαγές συνθέτουν ένα resort ιδανικό για retreat, recharge, επανασυντονισμό της ενέργειας, επαναπροσδιορισμό της σκέψης, κάθαρση της αύρας. 

Odera Tinos

Από την κομψή σουίτα Elite Suite Private Pool μέχρι την άνετη Grand Two Bedroom Suite Private Pool (80 τ.μ.), ιδανική για οικογένειες, καθεμία προσφέρει ένα ξεχωριστό καταφύγιο. Η ουσία της Τήνου αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια του resort, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να απολαύσουν ιδιωτικότητα και διακριτική κομψότητα σε κάθε έκφανσή του. 

Odera Tinos

Άνεση στον παλμό της Τήνου

Το resort θα διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα, Spa & Wellness Center, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars, ιδιωτική παραλία, γυμναστήριο, μπουτίκ, αίθουσα συνεδριάσεων, καθώς και παρεκκλήσι εναρμονισμένο με τον πλούτο του νησιού.  Όσον αφορά το Spa, οι πρώτοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, σε έναν χώρο αφιερωμένο στην αναζωογόνηση του πνεύματος και του σώματος. Τρεις αίθουσες θεραπείας για μασάζ, μία αίθουσα υδρογονοθεραπείας, ένα χαμάμ και μία εσωτερική πισίνα, δημιουργούν έναν μοναδικό προορισμό αρμονίας και ευεξίας. 

Odera Tinos

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξειδικευμένους προπονητές, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση σε όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική κατάσταση και την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. 

Odera Tinos

Η γαστρονομική ταυτότητα του Odera Tinos

Στο πλαίσιο της ολιστικής εμπειρίας φιλοξενίας, δεν θα μπορούσε να μη δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στη γαστρονομία. Στην (επί)γευση που θα αφήνει σε κάθε επισκέπτη του το πρώτο πολυτελές κατάλυμα της ανόθευτα όμορφης Κυκλάδας. Για το τελευταίο, την ευθύνη αγκαλιάζουν δυνατές υπογραφές με γαστριμαργικά χιλιόμετρα και μαγειρική καινοτομία. 

Odera Tinos

Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να αναλαμβάνει τη γευστική επιμέλεια του Eos, το à la carte εστιατόριο του resort, εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τη θεότητα της αυγής και αδελφή του Ήλιου. Η γαστρονομική φιλοσοφία του στηρίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με αυθεντικές ελληνικές επιρροές συνδυασμένη με μια τηνιακή πινελιά, αντανακλώντας τη βαθιά σύνδεση με την κυκλαδίτικη παράδοση σε κάθε γεύση. Μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα οικεία και ευχάριστα μοναδική, αποτυπώνοντας μια απλότητα ικανή να σαγηνεύει τις αισθήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Odera Tinos

Παράλληλα, το all day pool bar, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του resort, σερβίρει ελαφριές μεσογειακές και ελληνικές γευστικές επιλογές σε ένα σκηνικό ιδανικό για cocktail parties, γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις. Για όσους αναζητούν μια παραθαλάσσια απόδραση, το beach bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με φόντο το κυκλαδίτικο μπλε.

Odera Tinos

Το Odera Tinos είναι μια "συγχορδία" πολυτέλειας, πολιτισμού και βιωσιμότητας με στόχο να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στον καμβά της φιλοξενίας της Τήνου. 

Odera Tinos 
oderatinos.com
Ε. info@oderatinos.com
T. 2283 110200