Ένας έξυπνος τρόπος για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να χαρείτε την άνοιξη

Ο πολυτιμότερος σύμμαχος της καθημερινότητάς μας είναι μια έξυπνη σκούπα Roomba και υπάρχουν παραπάνω από ένας λόγοι.

Η άνοιξη είναι η εποχή που μας προτρέπει να είμαστε περισσότερες ώρες έξω από το σπίτι. Βόλτες με τα παιδιά στην παιδική χαρά, περίπατοι στο πάρκο με τα αγαπημένα μας κατοικίδια και κάθε είδους εξορμήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση και μας δίνουν χαρά. Ο ελεύθερος χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη σύγχρονη εποχή της ταχύτητας και της πίεσης. Πώς μπορούμε να τον εξασφαλίσουμε; Έχοντας στο σπίτι τον πολυτιμότερο σύμμαχο της καθημερινότητάς μας: μια έξυπνη σκούπα Roomba. 

Ένας έξυπνος τρόπος για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να χαρείτε την άνοιξη

Το καθάρισμα είναι μια διαδικασία που μέχρι τώρα απαιτούσε πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά μας. Μέχρι που μπήκαν στη ζωή μας οι έξυπνες σκούπες. Τα διάφορα μοντέλα τους "κουμπώνουν" στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε νοικοκυριού και συνεχώς εξελίσσονται για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. 

Roomba

Προσεκτικό και σχολαστικό σκούπισμα αλλά και σφουγγάρισμα, αυτόματο άδειασμα του κάδου, ευελιξία στο πρόγραμμα καθαρίσματος με βάση τις ανάγκες του κάθε δωμάτιο, εξαιρετικό σύστημα πλοήγησης για να μη σταματάει σε εμπόδια είναι μονάχα μερικά από τα προνόμια που σας προσφέρουν οι έξυπνες ρομποτικές σκούπες Roomba. Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία σας στον χώρο, με έναν απλό προγραμματισμό από το κινητό σας.

Όσο η σκούπα σας σαρώνει τη βρωμιά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας εσείς μπορείτε να ολοκληρώσετε χρόνο άλλες σημαντικές υποχρεώσεις όπως είναι το μαγείρεμα, να δείτε τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Εσείς ζείτε τη ζωή σας και η σκούπα σας δουλεύει! 

Roomba

Τα νέα μοντέλο της Roomba 

Ένα από τα πιο πρακτικά και χρήσιμα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε είναι σίγουρα μια σκούπα Roomba. Στο πλούσιο "οπλοστάσιό" της προστέθηκαν και οι combo j5 (και j5+ με κάδο) και j9 (και j9+ με κάδο).

Roomba

Roomba Combo j5Καθαρίστε όποτε και όπου θέλετε με την ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα Roomba Combo j5. Χαρτογραφεί, μαθαίνει και προσαρμόζεται στο σπίτι σας.

Roomba Combo j5+: Η Roomba Combo® j5+ είναι εξοπλισμένη με κάμερα ευρείας γωνίας και την έξυπνη πλοήγηση vSLAM® με PrecisionVision. Μπορεί να αναγνωρίσει αντικείμενα και να προσαρμόσει ανάλογα τη διαδρομή της. Απλώς αλλάξτε τον κάδο συλλογής και έχετε ένα ρομπότ που σκουπίζει και σφουγγαρίζει.

Roomba j9: Η Roomba® j9 χάρη στη λειτουργία προσεκτικής κίνησης, επιβραδύνει την κίνησή της όταν περνάει δίπλα από τοίχους και έπιπλα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν χτυπήματα και φθορές. Και με την τεχνολογία ενίσχυσης ισχύος, η αναρρόφηση αυξάνεται αυτόματα για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό των χαλιών.

Roomba j9+Δεν χρειάζεται να λερώσετε τα χέρια σας με σκόνη και βρομιές για έως 60 μέρες, αφού η ρομποτική σκούπα Roomba® j9+ αδειάζει αυτόματα το περιεχόμενό της με το σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου Clean Base® με σακούλες AllergenLock.