Ένα κρεβάτι μετατρέπει το χώρο σας σε ένα χαλαρωτικό hi-tech retreat

Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον ύπνο και το leisure time στην κρεβατοκάμαρά σας.

Στο μέλλον, κάθε συσκευή θα είναι αρκετά "έξυπνη" ώστε να ικανοποιεί κάθε επιθυμία και ανάγκη σας πριν κα το ζητήσετε. Δεν ζούμε όμως και ιδιαίτερα μακριά από αυτό το μέλλον, αφού πλέον ακόμα και το κρεβάτι σας μπορεί να αποτελεί κομμάτι της smart home εμπειρίας. Και το HiBed ακολουθεί ακριβώς αυτή τη λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για μια κρεβατοκάμαρα που δημιούργησε το studio Hi Interiors, ενσωματώνοντας τη digital εποχή στο σπίτι σας. Μετά τα smart phones, έρχεται η εποχή των smart furnitures. Το HiBed είναι ένα "έξυπνο έπιπλο", σχεδιασμένο από τον Fabio Vinella, το οποίο προσφέρει επιλογές που υπόσχονται να βελτιώσουν τον ύπνο σας αλλά και το leisure time γενικότερα.

HiBed

Το HiBed καταγράφει διάφορα δεδομένα υγείας (κύκλοι ύπνου-αφύπνισης κ.λπ.), παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας αργά τη νύχτα (για παράδειγμα αν κοιμάστε ανήσυχα), αναφέρει το φυσικό περιβάλλον (θερμοκρασία, ποιότητα αέρα) και προτείνει ακόμη και βελτιώσεις για να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε. Τελευταία και ίσως πιο ελκυστική λειτουργία είναι ότι έχει εγκατεστημένα wifi, κρυφά ηχεία και τηλεόραση προβολής HD (σκέφτεστε κάτι καλύτερο από Netflix & Chill;).

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα HiBed άμεσα, μπορείτε όμως να μπείτε στη λίστα αναμονής

Φωτογραφία: hi-interiors.com