Το ονειρεμένο σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού είναι τώρα στο Airbnb

Από το κουκλόσπιτο στην πραγματική ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το θρυλικό σπίτι της Barbie, που μπήκε σε κάθε παιδικό υπνοδωμάτιο, υπάρχει στην πραγματικότητα. Φανταστείτε ένα ροζ παλάτι στην ακτογραμμή της Καλιφόρνια με όσα έχετε ονειρευτεί και μάλιστα στην οικονομική τιμή ενοικίασης των 60 δολαρίων/διανυκτέρευση στο Airbnb

Το ονειρεμένο σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού είναι τώρα στο Airbnb
BarbieHome5

Η έπαυλη βρίσκεται στο Μαλιμπού και απαρτίζεται από δύο υπνοδωμάτια - δύο μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα. Η παγίδα: Η ιδιοκτησία της Barbie θα είναι διαθέσιμη μόνο για 2 διανυκτερεύσεις από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου. Αν ονειρεύεστε να γίνετε ένα Barbie girl σε ένα Barbie world και να κλείσετε το σπίτι των ονείρων σας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ανοίξουν οι κρατήσεις στις 11:00 π.μ. (Θερινή Ώρα Ειρηνικού) στις 23 Οκτωβρίου, ελπίζοντας για καλή τύχη. 

BarbieHome3

Ακόμα κι αν δεν είστε fan της Barbie, το σπίτι προσφέρει πολλές ανέσεις - από μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων και αρκετά ευρύχωρα μπαλκόνια μέχρι γραφείο και dressing room. 

BarbieHome4

Αν και η ίδια η Barbie θα βρίσκεται σε διακοπές, καθώς οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη βίλα της, ένας από τους φίλους της υπόσχεται να καλωσορίζει τους φιλοξενούμενους και να τους ξεναγεί στους χώρους, ενώ μερικοί ακόμα από την παρέα της τους βοηθήσουν να διασκεδάσουν με διάφορες δραστηριότητες.