Ο Christian Louboutin θα σχεδιάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge's

Το φημισμένο Claridge’s Christmas Tree γιορτάζει τη 10η επέτειό του.

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μία αγαπημένη γιορτή για το ​​​​Claridge’s, γεγονός που το θρυλικό ξενοδοχείο φροντίζει να το επισφραγίζει κάθε χρόνο με ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φέτος, είναι η δέκατη χρονιά που το Claridge’s ζητά από έναν ξεχωριστό καλεσμένο να σχεδιάσει το δέντρο του ξενοδοχείου με το δικό του μοναδικό στυλ. Την τιμητική του έχει φέτος ο Christian Louboutin, ο οποίος δείχνει εδώ και χρόνια την αγάπη του για το φημισμένο λονδρέζικο ξενοδοχείο.

Ο Christian Louboutin θα σχεδιάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge's

Ο σχεδιαστής, που έμεινε στην ιστορία για την iconic κόκκινη σόλα των υποδημάτων του, θα αποκαλύψει το δημιούργημά του στο lobby του ξενοδοχείου το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου. "Επισκέπτομαι το Claridge’s εδώ και πολλά χρόνια και το θεωρώ το δεύτερο σπίτι μου στο Λονδίνο. Είναι τιμή να προσκαλούμαι να σχεδιάσω το Claridge’s Christmas Tree το οποίο γιορτάζει τη 10η επέτειό του φέτος. Το Claridge’s είναι ένας από τους πιο μαγικούς προορισμούς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του αποτελεί ένα από τα highlights της πόλης τα Χριστούγεννα. Χαίρομαι που θα φέρω ένα μικρό κομμάτι του Παρισιού σε ένα κτήριο ορόσημο του Λονδίνου" δήλωσε ο Louboutin.

"Τα Χριστούγεννα ήταν ανέκαθεν μία πραγματικά ιδιαίτερη περίοδος για εμάς εδώ στο Claridge’s και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Christian, ο οποίος θα φέρει τη γιορτινή του μαγεία στο ξενοδοχείο. Φέτος, υποσχόμαστε κάποιες επιπλέον ξεχωριστές πινελιές και μερικές εκπλήξεις" σχολίασε με τη σειρά του ο συνιδιοκτήτης του  Claridge’s, Paddy McKillen.

Το Claridge’s Christmas Tree αποτελεί εδώ και χρόνια ένα σύμβολο των Χριστουγέννων στο Λονδίνο και σηματοδοτεί την αρχή της εορταστικής περιόδου, προσελκύοντας επισκέπτες τόσο από το Λονδίνο όσο και από άλλα μέρη για να θαυμάσουν τον δημιουργικό σχεδιασμό του.