#StaySafeChallenge | Η Tόνια Σωτηροπούλου απαντάει στις ερωτήσεις του Harper's Bazaar Greece

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πώς έχει αλλάξει η καθημερινότητά της τον τελευταίο καιρό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αυτή την περίοδο #menoumespiti και αυτό ισχύει για όλους. Το Harper's Bazaar Greece αποφάσισε να δημιουργήσει το #StaySafeChallenge. Φίλοι και συνεργάτες του τίτλου που έχει συμπληρώσει τα 150 χρόνια του στο χώρο της μόδας, απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο και μίλησαν για το πώς κυλάει η καθημερινότητά τους αυτή την περίοδο. Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από αυτούς και στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι εκμεταλλεύεται τον πολύ της ελεύθερο χρόνο φτιάχνοντας γλυκά και μαθαίνοντας Ισπανικά.

Tι  σου έχει λείψει περισσότερο;

Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι να περπατήσω κοντά στη θάλασσα, να ταξιδέψω, να πάω κάπου εκτός της δικής μου περιοχής -αν και πηγαίνω για τρέξιμο-  να πάω σε ένα μέρος της Αθήνας με διαφορετική φύση, όπως κοντά στη θάλασσα.

Ποια συνήθεια (καλή ή κακή) έχεις  αποκτήσει αυτήν την περίοδο;

Μία καλή συνήθεια που έχω αποκτήσει είναι ότι κάνω Ισπανικά, minimum μία ώρα την ημέρα με application, γιατί πάντα ήθελα να μάθω άλλη μία γλώσσα. Μπήκα στη διαδικασία να παραγγείλω βιβλία και να μιλήσω και με μία δασκάλα. Μία κακιά συνήθεια που έχω αποκτήσει είναι ότι φτιάχνω συνέχεια γλυκά και κατ' επέκταση τρώω. 

Τι αναβάλλεις να κάνεις καθημερινά;

Μου αρέσει πολύ η καθαριότητα και να σκουπίζω το σπίτι, αλλά έχω ένα θέμα με την τάξη στα συρτάρια, οπότε ένα πράγμα που αναβάλλω συνέχεια είναι να τακτοποιήσω τα καλλυντικά μου. 

Από πού αντλείς δύναμη;

Δύναμη αντλώ από το ότι όσοι αγαπώ είναι υγιείς, από τη φύση, από την το ότι παρατηρώ πως σε όλο αυτό που ζούμε υπάρχει αυξημένος θυμός στους ανθρώπους αλλά υπάρχει και απλόχερη αγάπη και ενσυναίσθηση.

Ποια είναι η αγαπημένη σου στιγμή μέσα στη μέρα; 

Η αγαπημένη στιγμή της ημέρας είναι το πρωί με το που ανοίγω τα μάτια μου, διότι συνειδητοποιώ ότι άλλη μία μέρα είμαι ζωντανή,  όσοι αγαπώ είναι καλά και έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε.