Gucci | Το νέο κατάστημα του οίκου στην Αθήνα

Η διακόσμηση του καταστήματος συνδυάζει το παραδοσιακό και το μοντέρνο, το βιομηχανικό με το ρομαντικό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Gucci ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου του καταστήματός του στην Αθήνα. Το κατάστημα εκτείνεται σε χώρο 178 τ.μ. και φιλοξενεί μία ποικιλία από προϊόντα Gucci, από τσάντες και βαλίτσες μέχρι μικρά δερμάτινα είδη, παπούτσια, κοσμήματα, μεταξωτά και γυαλιά ηλίου. 

Gucci | Το νέο κατάστημα του οίκου στην Αθήνα
Το περιβάλλον προσκαλεί τους πελάτες να νιώσουν ευπρόσδεκτοι, η εσωτερική διακόσμηση είναι διακριτική. Απλά στοιχεία όπως οι βελούδινοι καναπέδες και πολυθρόνες, όπως και οι vintage βιτρίνες από σκούρο ξύλο, αντισταθμίζουν τις πιο σκληρές επιφάνειες και τα βιομηχανικά στοιχεία, όπως τους μεταλλικούς συνδέσμους. Η σύγχρονη πολυτέλεια δεν υπονοείται μόνο από την εφαρμογή όμορφων και ιδιόμορφων υλικών, αλλά και μέσω της αποφασιστικά απέριττης χρήσης του χώρου. Για να βρίσκεται σε αρμονία με τον κομψό και μοντέρνο εκλεκτισμό που χαρακτηρίζει τις συλλογές Gucci, το κατάστημα συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, το βιομηχανικό με το ρομαντικό. Το κονσεπτ συμπληρώνουν αβίαστα τα προϊόντα που προσφέρει ο Οίκος. 
    
Gucci store Athens

Τα αλληλοσυμπληρωματικά στοιχεία των εμπορευμάτων αντιπροσωπεύουν τους διαφορετικούς design κώδικες του οίκου, κι αυτά συνδυάζονται για να προκαλέσουν  περιέργεια, κάνοντας του πελάτες να νιώθουν ότι διαρκώς ανακαλύπτουν νέες πτυχές του καταστήματος. Κάθε Gucci Boutique αποτελεί επομένως ένα "cabinet of curiosities”, που δημιουργεί συναισθήματα απόλαυσης και εμπνέει.

Gucci store Athens

 
Η ατμόσφαιρα μέσα στο κατάστημα είναι αυτή της διακριτικότητας, όπου το ανεπιτήδευτο "δράμα" δημιουργείται από τον απροσδόκητο συνδυασμό υλικών. Οι αντιθέσεις αυτού του είδους, όπου τα αντίθετα διαμορφώνουν μία νέα επαφή, επαναλαμβάνεται παντού: τεχνικές, μηχανικές βιτρίνες έρχονται σε αντίθεση με την απαλότητα των πολυτελών υφασμάτων που διακοσμούν τους χώρους, ξύλινα τραπέζια με βελούδινα καλύμματα και το πολύχρωμο ψηφιδωτό πάτωμα από μάρμαρο συμπληρώνουν τη γκριζοπράσινη βελούδινη ταπετσαρία στις κολόνες. Στους χώρους του καταστήματος βρίσκει κανείς πολυτελή καθίσματα και vintage χαλιά. Το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος που σαγηνεύει, εκπλήσσει και τον νιώθει κανείς Gucci.
Gucci store Athens

*Το κατάστημα λειτουργεί αυτή τη στιγμή με ραντεβού, το οποίο μπορείτε να κλείσετε εδώ.

Gucci Athens
Πανεπιστημίου 3, Αθήνα, 105 64, Ελλάδα
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα - Σάββατο,  10:00 – 19:00