Η Maisie Williams είναι η νέα sustainability ambassador του Η&Μ

"Ωρα να λάβουμε δράση για μια πιο βιώσιμη μόδα", δήλωσε η ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο όμιλος Η&Μ έχει βάλει στόχο μέχρι το 2030 να χρησιμοποιεί για τις συλλογές της μόνο ανακυκλωμένα υλικά ή υλικά που προέρχονται από βιώσιμες πηγές. Στην προσπάθειά του αυτή να αλλάξει το μέλλον στη μόδα, και να το κάνει πιο βιώσιμο, η εταιρεία φέρνει στο πλευρό της ένα δημοφιλές κι αγαπητό πρόσωπο, τη Maisie Williams. 

H "Άρυα" του Game of Thromes θα συνεργαστεί με τον σουηδικό κολοσσό της μόδας προκειμένου να επικοινωνήσει το μήνυμα για επαναχρησιμοποίηση, μεταποίηση κι ανακύκλωση των ρούχων με στόχο τη δημιουργίας ενός κυκλικού fashion μοντέλου. 

"Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να μοιραστώ τα νέα της συνεργασίας μου με την H&M ως global sustainability ambassador και ανυπομονώ να δείτε τι είναι αυτό πάνω στο οποίο δουλεύουμε", αναφέρει στη δήλωσή της η ηθοποιός. Κι εξηγεί: "Σ' αυτόν το νέο ρόλο, θα συνεργάζομαι στενά με ειδικούς μέσα στην H&M για να ξεκινήσουμε πρωτοβουλίες για τη βιωσιμότητα και να σχεδιάσουμε το μονοπάτι σε ένα πιο προσβάσιμο και κυκλικό μέλλον. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η χρήση 100% ανακυκλωμένων ή προερχόμενων από άλλες βιώσιμες πηγές υφασμάτων σε όλα τα brands του Ομίλου H&M μέχρι το 2030". 

"Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση και να δημιουργήσουμε βιώσιμους κύκλους παραγωγής στη μόδα για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας για τις επόμενες γενιές", κλείνει τη δήλωσή της η Williams. 

Η Maisie Williams είναι η νέα sustainability ambassador του Η&Μ

Ανάμεσα στα διάφορα πρότζεκ που θα υλοποιήσει η H&M σε συνεργασία με τη Maisie Williams, το style game 'H&M Loop Island' που θα ενθαρρύνει τους παίκτες να κάνουν ανακύκλωση τα ρούχα τους, ενώ η νεαρή ηθοποιός θα αποκτήσει το δικό της ψηφιακό avatar, τη"Maisie", το οποίο θα εμφανίζεται σ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς (μαζί με την πραγματική Maisie) για να εμπνεύσει τους καταναλωτές να δράσουν προς την κατεύθυνση του sustainability.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ