H chic εμφάνιση της Meghan Markle με off-the-shoulder φόρεμα

Η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα υπέροχο λευκό custom - made φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

Λίγες μέρες αφού η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα looks της από το ταξίδι της στην Αμερική, η δούκισσα Σάσεξ, Meghan Markle, έκανε τη ρελάνς με τη δική της υπερ- κομψή εμφάνιση. Η σχέση ανάμεσα στις συζύγους των William και Harry - η σχέση των οποίων έχει κλονιστεί μετά την αποχώρηση του μικρότερου γιου της Diana και του Βασιλιά Καρόλου από το Παλάτι- θεωρείται "ψυχρή" και ο άτυπος αγώνας για το καλύτερο στιλ ανάμεσα τους καταλήγει συνήθως στο ίδιο συμπέρασμα: ότι η Kate και η Meghan είναι μακράν οι πιο κομψές γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Διαβάστε Επίσης

Το λευκό off-the-shoulder φόρεμα της Meghan Markle

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry πέταξαν από το Λος Άντζελες, όπου διαμένουν, στη Νέα Υόρκη για να παραστούν στην εκδήλωση απονομής του βραβείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ρόμπερτ Φ. Κένεντι. Η δούκισσα του Σάσεξ έκλεψε βεβαίως τις εντυπώσεις με την ultra chic εμφάνισή της που βασίστηκε σ' ένα φόρεμα το οποίο σχεδίασε για εκείνη ο Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton.  Μάξι, έξωμο (off-shoulder) και μακρυμάνικο, με φούστα σε wrap σχέδιο με πιέτες, και σε λευκό χρώμα που αποπνέει διαχρονική κομψότητα, το custom made Louis Vuitton φόρεμα της Markle είναι η επιτομή του σύγχρονου σοφιστικέ. 

Meghan Markle Harry

Η Meghan Markle ολοκλήρωσε την εμφάνισή της μ' ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σε λουστρίνι, επίσης από τη συλλογή Louis Vuitton, ένα μαύρο σατέν clutch Givenchy και κρεμαστά σκουλαρίκια, ενώ φορούσε και το δαχτυλίδι με πέτρα ακουαμαρίνα που ανήκε στην πεθερά της, Πριγκίπισσα Diana. 

Meghan Markle
Meghan Markle Harry

Διαβάστε Επίσης