Πολυτελές ταξίδι μόδας με την "Larimelle" που δημιουργήθηκε στο Ντουμπάι

Το Maison Larimelle είναι μια πολυτελής φίρμα ρούχων για θέρετρα που ιδρύθηκε στο Ντουμπάι.

Το Maison Larimelle είναι μια πολυτελής φίρμα ρούχων για θέρετρα που ιδρύθηκε στο Ντουμπάι. Καλλιεργείται για όσες εκτιμούν τη θηλυκότητα, την κομψότητα και την διαχρονική μόδα. Εμπνευσμένη από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες και τα πιο όμορφα πολυτελή θέρετρα σε όλο τον κόσμο, η Larimelle εργάζεται για να συμπυκνώσει αυτά τα όμορφα μέρη σε διαχρονικά κομμάτια με τα οποία οι πελάτισσες μπορούν να λατρέψουν τον εαυτό τους και να νιώσουν νέα συναισθήματα κάθε φορά που φορούν ένα σύνολο. Η φίρμα συνδυάζει την έννοια της μόδας με τα πολυτελή ταξίδια, γι' αυτό και η πιο πρόσφατη αποκλειστική συλλογή της λανσαρίστηκε μέσα στο φημισμένο Burj Al Arab - το ξενοδοχείο 7 αστέρων στο Ντουμπάι.

 Η νεότερη συλλογή της Larimelle είναι ένα πραγματικό μανιφέστο της "φορέσιμης τέχνης". Τα αριστοκρατικά μοτίβα των υφασμάτων ζωγραφίζονται πρώτα στο χέρι και στη συνέχεια εκτυπώνονται ψηφιακά σε σιφόν, καθιστώντας τη διαδικασία σχεδιασμού τους ξεχωριστή και μοναδική στο είδος της. Η συλλογή περιλαμβάνει συνολα για θέρετρα, μαγιό και αξεσουάρ παραλίας, όπως τσάντες παραλίας με μετάξι, όλα στα κυρίαρχα χρώματα : κόκκινο, βασιλικό μπλε και χρυσό. Τα καλύτερα υφάσματα χρησιμοποιούνται παντού, και κάθε αντικείμενο είναι σχολαστικά χειροποίητο  με την υψηλότερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Δείτε παρακάτω τη νέα τους φωτογράφιση με το κορυφαίο μοντέλο Ξένια Τσαριτσινα και την ιδρύτρια - Σάρα Ριουβενσκα. Η φωτογράφιση έγινε μέσα στο Burj Al Arab στο Ντουμπάι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη συλλογή όταν επισκέπτεστε το Ντουμπάι ή παραγγείλετε online, καθώς παραδίδουν σε όλο τον κόσμο. "Φορέστε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα "με τη Larimelle, επειδή η φίρμα θέλει να σας εμπνεύσει να ονειρεύεστε  και να ταξιδεύετε περισσότερο, επιδιώκοντας τη δική τους ολοκλήρωση και το δικό τους πάθος. Για περισσότερα δείτε το Instagram @larimelle.official

Larimelle Dubai

Larimelle Dubai

Larimelle Dubai

Larimelle Dubai

Larimelle Dubai