Η νέα συλλογή Ames the bags μας συστήνει το ανανεωμένο της logo

Η Ames the bags χαράζει μια νέα διαδρομή στη συλλογή Spring Summer 2024

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μόδα ανέκαθεν αποτελούσε μια αφήγηση, μια ιστορία που εξελίσσεται σε κάθε νέα προσθήκη συλλογής. Έτσι η ΑΜΕS με τη νέα κολεξιόν της ταξιδεύει μέσα στο χρόνο της μόδας, αναβιώνοντας την αρχαία παράδοση του λαβύρινθου, με μια νέα εξέλιξη στο ολοκαίνουργιο υψηλής ποιότητας μεταλλικό σήμα της.

Για τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η ΑΜΕS επιστρέφει με μια ανανεωμένη προσέγγιση στο design της καθώς το λογότυπό της αναβαθμίζεται και εξελίσσεται, αντικατοπτρίζοντας την πορεία και τη συνεχή αναζήτηση της αρτιότερης έκφρασης της αισθητικής του brand.

Η νέα συλλογή Ames the bags μας συστήνει το ανανεωμένο της logo

Το νέο λογότυπο της ΑΜΕS είναι μια μεταλλική κατασκευή άριστης ποιότητας και συνδυάζει την κλασική κομψότητα με μια φρέσκια, μοντέρνα αίσθηση. Οι γραμμές είναι πιο λείες και διακριτικές, ενώ το design έχει ανανεωθεί με έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Τώρα, η Λία Μαντζώρου - ιδρύτρια του brand- έχει πάει τα πράγματα σε ένα νέο ζενίθ, σφραγίζοντας το νέο signature μοτίβο του brand πάνω στις top handle bags, που αποτελούν την επόμενη ενότητα της μόδας.

Ames the bags συλλογή Spring Summer 2024

Hand bags και totes, statement small leather bags και cross body bags αποτυπώνουν το ελληνικό καλοκαίρι σε όλες του τις εκφάνσεις. Μια εξέλιξη που αποτυπώνει το τώρα καθώς και την αναγκαιότητα να παραμένουμε διαχρονικοί και καινοτόμοι σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται.

Το στοιχείο πολυτέλειας που καθορίζει κάθε κομμάτι της συλλογής αποτελεί ένα συνδυασμό του εκλεπτυσμένου design με την απόλυτη χρηστικότητα. Στην ουσία, εκτιμούμε μια τσάντα όχι μόνο για την αισθητική της πρωτοτυπία και τη φινέτσα του σχεδιασμού, αλλά και για την πρακτικότητά της. Κάθε τσάντα που επιλέγουμε πρέπει να είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες μας, προσφέροντας την απαραίτητη ευελιξία για να μας συνοδεύει όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χάνει την κομψότητά της σε κανένα στιγμιότυπο της ημέρας μας.

Ames the bags συλλογή Spring Summer 2024

Αντίστοιχα, το ελληνικό brand που αγαπάμε έχει ακριβώς αυτήν την ικανότητα να συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Καταφέρνει να κάνει ένα βήμα παραπέρα, επικοινωνώντας τις δημιουργίες του με νέες αγορές και επιδεικνύοντας έναν φρέσκο προσανατολισμό που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό.