Η Jennifer Lopez φόρεσε το iconic jungle print για ακόμη μια φορά

Η τραγουδίστρια δημιούργησε ένα statement look σε έξοδο για brunch.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jennifer Lopez πραγματοποίησε μια έξοδο για brunch και για ακόμη μια φορά επέλεξε να φορέσει ένα από τα πιο iconic looks της. Aπογείωσε το εμπνευσμένο από το φόρεμα που φόρεσε στα Grammy Awards το 2000 jungle print, επιλέγοντας παντελόνι και πουκάμισο με το συγκεκριμένο μοτίβο. Oλοκλήρωσε το look της με aviator γυαλιά ηλίου αποδεικνύοντας πώς τα tropical prints θα είνα μία από τις πιο μεγάλες τάσεις για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2020.

Η Jennifer Lopez φόρεσε το iconic jungle print για ακόμη μια φορά
Η Jennifer Lopez στα Grammy Awards το 2000.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JLo επιλέγει το συγκεκριμένο print αφού περπάτησε στο show του οίκου Versace για την άνοιξη-καλοκαίρι 2020 τον Σεπτέμβριο στο Μιλάνο, φορώντας την σύγχρονη εκδοχή του φορέματος. Ήταν μια στιγμή που έγινε viral, αφού η έξυπνη κίνηση της Donatella Versace να αναδημιουργήσει το φόρεμα, στέφθηκε με επιτυχία και έδωσε την ευκαιρία στο print να κάνει δυναμικό comeback.

Jennifer Lopez for Versace
H Jennifer Lopez στο show του οίκου Versace.

​​To συγκεκριμένο σχέδιο έχει σημαντική θέση στην ιστορία της μόδας καθώς ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί το Google Images. Μιλώντας για το comeback του print,η Lopez δήλωσε πως ήταν μια στιγμή "ενδυνάμωσης" όταν φόρεσε ξανά το φόρεμα. " Ήταν πολύ δυνατό. Είναι πολύ ωραίο να σκέφτεται μια γυναίκα πως μπορεί να φορέσει το ίδιο φόρεμα ακόμη κι αν έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Σκέφτηκα, πως η ζωή δεν τελειώνει στην ηλικία των 20."