Ο οίκος μόδας Alexander McQueen ενθαρρύνει τους followers του να περνούν δημιουργικές ώρες στο σπίτι

Το fashion house ξεκινά ένα εφευρετικό project για όλους.

Καθώς μεγάλο μέρος του κόσμου ζει υπό το καθεστώς της απομόνωσης λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, πολλοί οίκοι μόδας βρίσκουν εφευρετικούς νέους τρόπους για να συνδεθούν με τους πελάτες και τους followers τους στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου και του Alexander McQueen, ο οποίος σήμερα ξεκινά το McQueen Creators, με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα.

Αρχίζοντας από σήμερα (και με μια νέα ιδέα που θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα), οι followers του McQueen προσκαλούνται να συνεργαστούν με το fashion house και να απασχοληθούν με τα καλλιτεχνικά του σχέδια. Στη συνέχεια, θα γίνει μια επιλογή του έργου και θα δημοσιευτεί στα social media του brand.

Το project θα λειτουργήσει επίσης ως συνδετικός οίκος μεταξύ των followers και της ομάδας του McQueen, καθώς επίσης και των συνεργατών της - από εκείνους που εργάζονται στο στούντιο σχεδιασμού μέχρι τους φοιτητές στο fashion design. Αυτοί οι συνεργάτες θα παραδώσουν μια σειρά από ψηφιακά σεμινάρια για όσους διοχετεύουν τη δημιουργικότητά τους από το σπίτι, μία ευπρόσδεκτη κίνηση για πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται απομονωμένοι για αρκετές ημέρες.

Ο οίκος μόδας Alexander McQueen ενθαρρύνει τους followers του να περνούν δημιουργικές ώρες στο σπίτι

Η πρώτη ιδέα θα βασιστεί γύρω από το Roses installation στο κατάστημα Alexander McQueen στη Bond Street. Ο οίκος μόδας ζητά από τους fans να σχεδιάσουν το φινίρισμα του rose dress από τη συλλογή Φ/Χ 19. Τα μελλοντικά projects θα επικεντρωθούν στην 3D δημιουργία και στην τέχνη του κεντήματος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το ενδιαφέρον project εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ