Ο Manolo Blahnik λανσάρει ένα δημιουργικό online πρόγραμμα

Μέσα από αυτό ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει το Manolo Blahnik παπούτσι του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Manolo Blahnik λανσάρει ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο ελπίζει ότι θα καταφέρει να μεταδώσει μια θετική διάθεση σε όλους, ενώ παράλληλα θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα την περίοδο που ο κόσμος είναι αναγκασμένος να μένει στο σπίτι. 

Ο λόγος για την πρωτοβουλία "Smile" όπως την αποκαλεί. Εκεί οι fans και οι followers του δημιουργού θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα σχέδιά του και να τους δώσουν τη δική τους μορφή, χρωματίζοντάς τα όπως θέλουν. Ο κόσμος λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να κατεβάσει μία επιλογή από αυθεντικά σκίτσα του Manolo Blahnik, τα οποία έχουν φτιαχτεί με τρόπο ώστε να μπορεί ο καθένας να τα χρωματίσει, αφού τα εκτυπώσει, στο χέρι. Ο σχεδιαστής ελπίζει ότι αυτή η διαδικασία θα χαρίσει ηρεμία σε όσους συμμετέχουν, καθώς πρόκειται για μια πρωτοβουλία που είναι βασισμένη στο mindfulness. 

"Η δημιουργική ελευθερία είναι μια μορφή απόδρασης, κάτι που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ" είπε ο Blahnik. "Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς τη δημιουργικότητά μου όχι μόνο για να διασκεδάσω τη δική μου φαντασία αλλά και με την ελπίδα να φέρω τη χαρά και την ευτυχία και σε άλλους, κάνοντάς τους να χαμογελάσουν. Αυτή τη φορά ζητάω από τον κόσμο να κάνει το ίδιο, ας μοιραστούμε τη χαρά, τη δημιουργία και ας εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον."

Οι συμμετέχοντες επίσης μπορούν να μοιραστούν τα έργα τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #ManoloBlahnikSmiles. Τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια είναι πιθανόν να μοιραστεί ο οίκος μέσα από τα δικά του online κανάλια. 

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Mental Health Foundation, το οποίο δίνει στον κόσμο tips διαχείρησης, μεθόδους εργασίας και άλλες συμβουλές για την ψυχική υγεία. 

Μπορείτε να διαβάσετε για την πρωτοβουλία και να κατεβάσετε το αγαπημένο σας σχέδιο στο manoloblahnik.com