Η Anine Bing εξηγεί γιατί το T-shirt είναι ό,τι πιο σημαντικό για κάθε γκαρνταρόμπα

Η σχεδιάστρια που επιμένει στα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, εξηγεί γιατί ξεχωρίζει από όλα το T-shirt.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Anine Bing ποτέ δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τις τάσεις. Από τότε που μπήκε στο Instagram, όταν το μέσο ήταν ακόμα σε βρεφικό στάδιο, έγινε γνωστή για το στυλ της, που συνδύαζε την απλότητα με το rock 'n' roll. Τα T-shirts έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα της και πλέον αποκαλύπτει πως πιστεύει ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Ο Terry O'Neil ήταν αυτός που έδωσε στην influencer -που έγινε σχεδιάστρια- ακόμα έναν λόγο να μεγαλώσει τη συλλογή της με T-shirts. Η ομάδα του την πλησίασε όταν ανακάλυψε πως έχει στο σπίτι της αυθεντικές φωτογραφίες του. Συναντήθηκαν στο Λονδίνο και μίλησαν για τη δουλειά και τη ζωή του, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μια capsule σειρά με ένα από τα πιο διάσημα έργα του, τη Brigitte Bardot να καπνίζει στα γυρίσματα του The Legend of Frenchie King, το 1971. 

Η Anine Bing εξηγεί γιατί το T-shirt είναι ό,τι πιο σημαντικό για κάθε γκαρνταρόμπα

"Ήταν φανταστικός και μιλήσαμε για τη ζωή του και τη φωτογραφία" είχε πει η Bing. "Η εικόνα με τη Bardot είναι iconic και βρισκόταν στo mood board μου από τότε που ξεκίνησα το brand. Είναι σαγηνευτικός και effortless, αυτός ο "δε δίνω δεκάρα" αέρας της. Είναι αυτή που είναι και δεν τη νοιάζει καθόλου. Απλώς θέλεις να της μοιάσεις."

Εδώ η Anine μιλάει για τη δύναμη που έχει το T-shirt, γιατί είναι τόσο σημαντικό κομμάτι αλλά και το πώς θα μεγαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι δυνατότητες που έχει. 

Είναι πολυμορφικό

"Ένα T-shirt ταιριάζει με οτιδήποτε. Μπορείς να το φορέσεις με ένα δερμάτινο jacket ή κάτω από ένα σακάκι. Μπορείς να το κάνεις απλό ή και πιο βραδινό. Συνδυάζεται με ένα κοστούμι ή με jeans και sneakers."

Είναι το απόλυτο leveller

"Σε όλους ταιριάζει το T-shirt και αναλόγως από πού θα το αγοράσεις, μπορεί να είναι προσιτό. Μπορείς να βρεις ένα vintage με 10 ευρώ ή ένα πολύ high-end που κοστίζει 500 ευρώ. Είναι δημοκρατικό."

Έχω περίπου 30 T-shirts (θα μπορούσα να έχω και περισσότερα)

"Είναι πολλά; Έχω μια συλλογή από vintage T-shirts και μια συλλογή από λευκά. Λερώνονται τόσο εύκολα που θέλω να έχω πολλά back-ups. Μου αρέσει όταν είναι τελείως απλά και ξέρω πότε έχει έρθει η ώρα να τα αποχωριστώ. Είμαι πολύ καλή στο να καθαρίζω τη ντουλάπα μου. Αν κάτι δεν το έχω φορέσει για πάνω από ένα χρόνο, φεύγει."

Υπάρχουν δύο T-shirts που πρέπει να έχουν όλοι

"Όλοι πρέπει να έχουν ένα τελείως απλό λευκό T-shirt με ψηλή λαιμόκοψη, και ένα cool rock 'n' roll. Χαρίζουν ωραίο attitude. Κάποιοι hardcore fans μπορεί να εκνευριστούν αν δεν ακούς και την αντίστοιχη μουσική, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο επικριτική. Αν σας αρέσει το σχέδιο, φορέστε το."

Τα Τ-shirts έχουν συναισθηματική αξία

"Κάποιοι αγοράζουν T-shirts στις συναυλίες και αργότερα τους θυμίζουν εκείνη τη βραδιά. Έχω κάποια που αγόρασα σε μια υπαίθρια αγορά πριν από μερικά χρόνια και όσο περνάει ο καιρός φθείρονται, αλλά τα λατρεύω. Έχω ακόμα ένα vintage που αγόρασα όταν μετακόμισα στο LA και το λατρεύω."

Φορέστε T-shirts με σημαντικά μηνύματα

"Σαν brand εμπνεόμαστε από τη rock 'n' roll αισθητική αλλά μου αρέσουν και αυτά με πολιτικό μήνυμα. Αν λένε κάτι που το πιστεύετε, που είναι σημαντικό για εσάς, τότε τέλεια. Τα αγαπώ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ