Ένα e-shop προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία αγορών για όλη την οικογένεια

Ανακαλύψτε τις πιο κομψές συλλογές για μικρούς και μεγάλους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα γινόταν οι αγορές αν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν όλες μέσα από το ίδιο e-shop; Ο όμιλος Παπαϊωάννου, κάνει πράξη τις σκέψεις μας και για πρώτη φορά παρουσιάζει στην Ελλάδα το καινοτόμο concept ενός "Family E-Shop", δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουμε συνηθίσει.

Στο lapinkids.com, που μέχρι τώρα απευθυνόταν μόνο στους μικρούς μας φίλους, προστίθεται μία νέα κατηγορία "Mum & Dad" οπού μπορεί κανείς να βρει τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές αγαπημένων brands της εταιρίας, όπως Ralph Lauren και Vilebrequin. Έτσι, ξεκινώντας με την συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020, με μια επίσκεψη, εκτός από τα mini me versions, μπορείτε να επιλέξετε κάτι και για τον εαυτό σας. Οι συλλογές εξάλλου περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο κομψά κομμάτια της σεζόν. 

Ένα e-shop προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία αγορών για όλη την οικογένεια

H Polo Ralph Lauren SS20 Collection σας ταξιδεύι στα νησιά των Βερμούδων, με άρωμα διακοπών, και ξεγνοιασιάς ακολουθώντας πάντα το preppy look που είναι σήμα κατατεθέν του label. Ναυτικές ρίγες, print λουλουδιών, ζωντανά χρώματα και υπέροχοι τόνοι του μπλε κυριαρχούν και μας υποδέχονται στην πιο ζεστή και καλοκαιρινή διάθεση.

Ταυτόχρονα, η νέα συλλογή της Vilebrequin για το καλοκαίρι παρουσιάζεται ως μια έκρηξη χρωμάτων. Η χρωματική παλέτα έχει ως έμπνευση τη μακρινή Ινδία, τα νέα μοτίβα οδηγούν σε μέρη όπου η θάλασσα ενώνεται με τη στεριά, οι αστερίες παίζουν με τους ελέφαντες και οι τόνοι του χρυσού υφαίνονται για να δημιουργήσουν πολύτιμα φιλιγκρί.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του πρώτου Family e-shop κάνοντας κλικ στο www.lapinkids.com

Η νέα συλλογή της Vilebrequin για το καλοκαίρι είναι διαθέσιμη και στο κατάστημα Vilebrequin στο Golden Hall.