Το label Ancient Kallos μόλις εγκαινίασε το e-shop του

Και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και δημιουργίες που πωλούνται αποκλειστικά από το ancientkallos.com.

"Αυθεντικές ιδέες και σκληρή δουλειά". Αυτή είναι η απάντηση της Λαμπρινής και της Στέλλας Σταύρου, που βρίσκονται πίσω από το label Ancient Kallos. Οι δυο αδερφές φαντάστηκαν το Grecian chic με έναν τελείως διαφορετικό και μοναδικό τρόπο και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν πολύ φυσικά. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισαν, όπως τα capital controls πριν από πέντε χρόνια, με επιμονή, συνέπεια και εμμονή στην υψηλή ποιότητα και τη λεπτομέρεια, το Ancient Kallos κατάφερε να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στα πιο σημαντικά brands της σύγχρονης ελληνικής μόδας. 

Το νέο εγχείρημά τους είναι το eshop. Μέχρι πρότινος τα ρούχα που υπογράφουν ήταν διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως τώρα ολόκληρη η συλλογή πωλείται μέσα από το επίσημο διαδικτυακό κατάστημα ancientkallos.com, που μόλις εγκαινιάστηκε. Εν όψει του καλοκαιριού και των διακοπών που πλησιάζουν, επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια από την Spring/Summer 2020 συλλογή της Ancient Kallos, που προορίζονται για "τις μέρες της απόλυτης θερινής ραστώνης”.

Όλα τα ρούχα που ακολουθούν πωλούνται αποκλειστικά από το ancientkallos.com, μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής  Spring/Summer 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Headband, ancientkallos.com

Φόρεμα, ancientkallos.com

Καφτάνι, ancientkallos.com

Φόρεμα, ancientkallos.com

Μαγιό, ancientkallos.com

Καφτάνι, ancientkallos.com

Φόρεμα, ancientkallos.com

Φόρεμα, ancientkallos.com

Φόρεμα, ancienkallos.com

Φόρεμα ancientkallos.com