Ο οίκος Chanel θα παρουσιάσει το πρώτο του εικονικό fashion show

Πρόκειται για την Cruise 2020/21 συλλογή.

H Chanel πρόκειται να παρουσιάσει την Cruise 2020/21 συλλογή της την ερχόμενη Δευτέρα διαδικτυακά. Ο γαλλικός οίκος ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα fashion shows του, ανάμεσα στα οποία και το πολυαναμενόμενο στο Capri –αλλά και αυτό του Λονδίνου- όμως αποφάσισε να δείξει τη συλλογή που είχε ετοιμάσει, με έναν διαφορετικό τρόπο. 

Η ομάδα εργάστηκε προς μια διαφορετική κατεύθυνση και έτσι η Vriginie Viard πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή διαδικτυακά και μέσα από το chanel.com και των Social Media του οίκου. Η "Balade en Méditerranée” λοιπόν (αυτός είναι ο τίτλος της εν λόγω collection) θα εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 1πμ. Ο οίκος έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μόλις χθες ανεβάζοντας ένα post με ένα ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια άλλο ένα που μοιάζει με τα παρασκήνια γυρισμάτων. 

Πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε και ένα video teaser, με την υπογραφή του Massimialiano Bomba, το οποίο δίνει στους fans του οίκου μία γεύση από την αισθητική και το ύφος της εν λόγω συλλογής.

Με αυτόν τον τρόπο ο οίκος Chanel δείχνει ότι είναι έτοιμος να μπει στη νέα εποχή, στην οποία "fashion goes digital" και σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο αλλά και για τη μόδα γενικότερα.