Ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει την LV Pont 9

Πρόκειται για μια νέα προσθήκη στη λίστα με τα καινοτόμα δερμάτινα είδη που υπογράφει το γαλλικό label.

Η LV Pont 9 τσάντα είναι η τελευταία προσθήκη του Louis Vuitton σε μια σειρά από αντικείμενα που ενσαρκώνουν με τον καλύτερο τρόπο το effortless Parisian chic, αλλά και μία νέα δέσμευση για τη συνεχή έμφαση στις εξαιρετικά φτιαγμένες λεπτομέρειες. Ιδανικό τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις πιο ξεχωριστές περιστάσεις, το νέο αυτό σχέδιο έχει πάρει το όνομά του από την Pont Neuf του Παρισιού, την πιο παλιά γέφυρα που βρίσκεται απέναντι από τα κεντρικά γραφεία του οίκου στη γαλλική πρωτεύουσα. Επιπλέον σηματοδοτεί το λανσάρισμα της νέας σειράς του Louis Vuitton LV Pont 9.

Ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει την LV Pont 9

To refined, στρογγυλό σχέδιο έχει δημιουργηθεί από απαλό μαλακό δέρμα και διαθέτει τον Louis Vuitton Circle, το λογότυπο που προέρχεται από το αρχείο του οίκου και συγκεκριμένα από το 1930, το οποίο ο Nicolas Ghesquière χρησιμοποίησε τόσο στο κούμπωμα της τσάντας όσο και στο λουράκι. Το εσωτερικό της είναι φτιαγμένο από χρωματιστό δέρμα και έχει ένα έξυπνο design που περιλαμβάνει δύο πρακτικές τσέπες. Μια προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες αποκαλύπτει ότι η τσάντα αυτή έχει αρκετό χώρο αλλά και κάποια "κρυμμένα" features, όπως το εμπνευσμένο από το Monogram flower μαγνητικό κλείσιμο. 

Η LV Pont 9 είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Ανάμεσά τους βρίσκονται φυσικά το κομψό μαύρο και το φίνο κρεμ. Παράλληλα υπάρχου και πιο φωτεινές αποχρώσεις, όπως το  Summer Gold, που θυμίζει το ηλιοβασίλεμα, το θηλυκό και ζωντανό Rose Dahlia και το απαλό και ονειρεμένο Bleu Orage.

Μeet the LV Pont 9 bag by Louis Vuitton

Γνωρίστε ένα νέο εμβληματικό αξεσουάρ, την τσάντα LV Pont 9, με την υπογραφή του γαλλικού οίκου Louis Vuitton

Posted by Harper's Bazaar Greece on Friday, June 26, 2020

Σύγχρονη αλλά εξαιρετικά κλασική και φτιαγμένη τόσο προσεκτικά, η LV Pont 9 είναι μία γοητευτική προσθήκη στην παράδοση 150 ετών καινοτόμων δερμάτινων ειδών του Louis Vuitton. 

Από τις 17 Απριλίου είναι διαθέσιμη στις boutiques του οίκου.