Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε την επόμενη σεζόν

Οι τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές στις τσάντες για το φθινόπωρο και τo χειμώνα.

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, όμως οι fashionistas έχουν αρχίσει ήδη να στοιχηματίζουν για το ποια θα είναι η it-bag της νέας σεζόν. Και φαίνεται πώς για το φθινόπωρο και το χειμώνα που έρχονται, οι διεκδικητές του τίτλου θα είναι πολλοί.

Τα top trends

Ένα από τα βασικά trends που προτείνουν οι σχεδιαστές για τις τσάντες της νέας σεζόν είναι οι πλούσιες υφές -όπου το απαλό βελούδο, το χοντρό πλεκτό μαλλί αλλά και τα φτερά έρχονται να σταθούν επάξια δίπλα στο δέρμα και τα συνθετικά υλικά-, αλλά και τα έντονα διακοσμητικά στοιχεία, όπως οι αλυσίδες που σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστούν το κλασικό λουρί που τις στερεώνουν στον ώμο.

Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε την επόμενη σεζόν
Chanel
Dior
Dior
Fendi
Fendi 

Τα μεγέθη

Όσο για το μέγεθος, δεν θα δούμε φέτος κάτι εντυπωσιακά εκκεντρικό –όπως η μικροσκοπική Le Chiquito από την περσινή συλλογή του Jacquemus, αλλά θα έχουμε μια μεγάλη γκάμα πρακτικών επιλογών, τόσο σε μικρές όσο και σε υπερμεγέθεις τσάντες.

Miu Miu
Miu Miu
Alexander McQueen
Alexander McQueen 
Loewe
Loewe

Χρώματα και σχήματα

Άλλα trendy στοιχεία που μπορεί να έχει η αγαπημένη σας καινούρια τσάντα είναι η σταθερή φόρμα με σκληρό κέλυφος, τα έντονα χρώματα και η γεωμετρία (κύκλοι, τρίγωνα, τραπέζια, πολύγωνα, όλα παίζουν).

Louis Vuitton
Louis Vuitton
Stella McCartney
Stella McCartney

Πηγή: madamefigaro.gr