Jennifer Lopez | Με τα δίδυμα και τη μητέρα της στη νέα καμπάνια της Coach

Οικογενειακή υπόθεση η νέα καμπάνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez γίνεται πρωταγωνίστρια σε κάποια fashion ή beauty καμπάνια. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που σ' αυτή τη συνδράμουν τα 12χρονα δίδυμα παιδιά της, Emme και Max, αλλά και η μητέρα της Guadalupe Rodríguez. 

Ο λόγος, λοιπόν, για την καινούργια καμπάνια της εταιρείας Coach, με τίτλο "Coach Family", που δανείζεται την οικογενειακή θαλπωρή των Lopez και δημιουργεί ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον για να προωθήσει τη νέα της collection. Στο video που δημοσίευσε η σταρ στο Instagram, μπορεί να τη δει κανείς να απολαμβάνει χαλαρές οικογενειακές στιγμές κάνοντας πικ - νικ στην εξοχή με τα παιδιά της και τη μητέρα της, ενώ την ακούει να μιλάει για την αξία της οικογένειας: "Πώς μοιάζει μια μοντέρνα οικογένεια; Δεν υπάρχει μόνο ένας ορισμός για να δώσω. Δεν αφορά την τελειότητα, αφορά την αποδοχή- εκεί που ο καθένας μπορεί να αισθάνεται άνετα με το να είναι ο εαυτός του, αυθεντικοί χαρακτήρες που περιβάλλουν ο ένας τον άλλο. Εννοώ, δείτε εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη λεζάντα, η JLo ευχαριστεί την Coach γι' αυτή την "όμορφη οικογενειακή ιστορία", αλλά και τη μητέρα και τα παιδιά της "γιατί είστε αυτοί που είστε".

Στο δικό της προφίλ στο Instagram, η εταιρεία Coach μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το γύρισμα, με την οικογένεια της Lopez μπροστά από το τραπέζι με το φαγητό, και στη λεζάντα τόνισε "ότι η καμπάνια Fall 2020 έχει να κάνει με το έχει τη σπουδαιότερη σημασία", δηλαδή την οικογένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ