Burberry | Η συνεργασία του με τη φημισμένη performance artist Anne Imhof για το show της SS21 συλλογής του

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το show - performance του οίκου.

Τη σκυτάλη από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ετοιμάζεται να πάρει η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και η έναρξη θα γίνει με το fashion show του οίκου Burberry. 

Όπως έχει ανακοινώσει το βρετανικό luxury brand, το catwalk θα πραγματοποιηθεί με μοντέλα αλλά χωρίς την παρουσία κοινού, ενώ θα μεταδοθεί σε live streaming από την πλατφόρμα Twitch, δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πασαρέλα από τη πρώτη σειρά!  

Μια πασαρέλα, βεβαίως, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για τις δημιουργίες της συλλογής SS21 που έχει σχεδιάσει ο Riccardo Tisci, αλλά γιατί για πρώτη φορά ο creative director του οίκου συνεργάζεται με κάποιον καλλιτέχνη σε fashion show του. Ο λόγος, λοιπόν, για τη διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη στη Μπιενάλε Βενετίας visual και performance artist Anne Imhof, που θα συνεργαστεί με τον Tisci στην παρουσίαση της συλλογής. 

Τη συνεργασία του με τη Imhof ανακοίνωσε ο οίκος Burberry και ο Riccardo Tisci στο Instagram μοιράζοντας στιγμιότυπα από τη βραβευμένη το 2017 στη Βενετία performance της Imhof "Faust", αλλά και από προηγούμενες δουλειές της. 

"Ο Riccardo και η Anne Imhof θα δημιουργήσουν μία live φυσική παρουσίαση την οποία είστε προσκεκλημένοι να ζήσετε ως εμπειρία ψηφιακά στις 17 Σεπτεμβρίου 2020", γράφει λιτά μία από τις λεζάντες των αναρτήσεων. 

Όσο για το πού θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το fashion show - perfomance του οίκου Burberry, η απάντηση είναι απλή:  στο κανάλι του οίκου Burberry Twitch το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ