Η νέα συλλογή Jimmy Choo x Timberland εκφράζει ιδανικά το off-duty glamour

Η νέα συλλεκτική συλλογή αποτελείται από must-have pieces.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα συλλεκτική συλλογή Jimmy Choo x Timberland επαναπροσδιορίζει το διαχρονικό στιλ Timberland εισάγοντας την ασυναγώνιστη glamour πινελιά του brand Jimmy Choo. Η καμπάνια της συλλογής πραγματοποιήθηκε στην έρημο της California με πρωταγωνιστές τον skater, surfer και μοντέλο Evan Mock και την επιτυχημένη επιχειρηματία στο χώρο της ομορφιάς, Kristen Noel Crawley.

Η νέα συλλογή Jimmy Choo x Timberland εκφράζει ιδανικά το off-duty glamour

Το τοπίο αναδεικνύει την ακατέργαστη ομορφιά της ερήμου, ενώ οι καθρέφτες που υπάρχουν, αντικατοπτρίζουν τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τη συλλογή να ξεχωρίζει!

jimmy

Ο συνδυασμός του high fashion glamour με την ευελιξία και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζει τα παπούτσια της συλλογής Jimmy Choo x Timberland τα καθιστά ως must-have για κάθε fashion girl, αλλά και celebrities.

Jimmy Choo

Η Timberland συνεχίζει τη δέσμευση της να φυτεύει 50 εκατομμύρια δέντρα για τα επόμενα πέντε χρόνια, φυτεύοντας ένα δέντρο για κάθε ζευγάρι που πωλείται. Οι μπότες Jimmy Choo x Timberland δημιουργήθηκαν για την υποστήριξη των προσπαθειών του label για ένα πιο πράσινο μέλλον

Jimmy Choo
Διακοσμημένα με λεπτομέρειες από χρυσό και κρύσταλλα, η ευέλικτη γκάμα από τα μποτάκια αποτυπώνει ιδανικά το off-duty glamour.

Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Kalogirou στην Ελλάδα.