JW Anderson | Tα chain loafers που αγάπησαν celebrities και fashionistas επιστρέφουν

Το ζευγάρι είχε εξαντληθεί και επιστρέφει για νέες παραγγελείες.

Αν φέτος μιλάμε για τη δυναμική παρουσία των αλυσίδων στη μόδα, τότε οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο JW Anderson είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος γι' αυτή την επιστροφή. Ο ιρλανδός σχεδιαστής συμπεριέλαβε στη συλλογή του για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2020-21 παπούτσια και τσάντες διακοσμημένες με τεράστια κομμάτια από αλυσίδες. 

JW Anderson | Tα chain loafers που αγάπησαν celebrities και fashionistas επιστρέφουν
JW Anderson AW20-21

JW ANDERSON - CHAINS - F20
JW Anderson AW20-21

Από τη συλλογή, μάλιστα, αυτή ξεχώρισε κι έγινε το απόλυτο must ένα ζευγάρι mules loafers με χοντρή αλυσίδα. Τα συγκεκριμένα chain loafers, ιδίως η εκδοχή τους σε μαύρο δέρμα, φορέθηκε ευλαβικά από celebrities όπως η Dua Lipa και η Emma Corrin, η νεαρή πρωταγωνίστρια του The Crown 4, αλλά και σχεδιαστές όπως ο Marc Jacobs, ενώ η παρουσία του ζευγαριού στα #OOTD του Instagram ήταν επίσης έντονα αισθητή. 

Emma Corrin
 Emma Corrin 

To ζευγάρι των mules loafers έγινε σύντομα sold out μέσα στην πανδημία, και τώρα ο οίκος JW Anderson ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του, σε μαύρο φυσικά, αλλά και σε διάφορες άλλες καταπληκτικές εκδοχές όπως σε ροζ suede και μπεζ suede που ταιριάζουν υπέροχα με τα χρώματα της εποχής. Επίσης, εκτός από το κλασικό μαύρο ζευγάρι υπάρχει και το σκούρο καφέ δερμάτινο ζευγάρι mules με αλυσίδα που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας για στιλ και άνεση. 

New delivery of Chain Loafers in-store and online.

A post shared by JW ANDERSON (@jw_anderson) on

Ο Jonathan Anderson, μάλιστα, αποκάλυψε την πρόθεσή του να κρατήσει το σχέδιο και στη συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 και χάρισε ένα preview από τα χρώματα που έχει επιλέξει για τα chain loafers του στο Instagram

FITTINGS @JWANDERSON SPRING SUMMER 2021

A post shared by Jonathan Anderson (@jonathan.anderson) on