Ο Glen Martens είναι ο νέος creative director της Diesel

Η ανακοίνωση του ομίλου OTB.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Βέλγος σχεδιαστής Glen Martens είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Diesel, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος OTB.

Ο Glen, μέσα από τον νέο του ρόλο, θα αναλάβει να φέρει τη δημιουργικότητά του στο στιλ του brand παγκοσμίως, ενώ θα έχει τη συνολική επίβλεψη όχι μόνο για το στιλ, αλλά για την επικοινωνία, το interior design και άλλα θέματα του brand.

Γεννημένος το 1983, ο Βέλγος σχεδιαστής ξεκίνησε την καριέρα του στον οίκο του Jean Paul Gaultier και από το 2013 είναι ο Creative Director της παριζιάνικης μάρκας Y / Project. Το 2017 ο Glenn κέρδισε το βραβείο ANDAM (το οποίου ο OTB είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές) και το 2018 έγινε ένας από τους φιλοξενούμενους σχεδιαστές των capsule συλλογών Diesel Red Tag.

Ο Renzo Rosso, Πρόεδρος του OTB, δήλωσε για τον διορισμό του Glen Martens: "Από τότε που γνώρισα τον Glenn το 2017, είδα την εμπειρία του να μεγαλώνει και το ταλέντο του να εδραιώνεται. Μέσα από τη συνεργασία μας για τη Diesel Red Tag, όπου εξετάσαμε μαζί τα αρχεία και την κληρονομιά της εταιρείας, παρακολουθώντας τον να αλληλεπιδρά με το brand, ήρθαμε κοντά και χαίρομαι που τον βλέπω τώρα να αναλαμβάνει το τιμόνι της Diesel, με στόχο να παντρέψουμε το δημιουργικό του όραμα με τις εικονοκλαστικές αξίες αυτού του μοναδικού brand".

Από την πλευρά του, ο Martens δήλωσε: "Είναι εξαιρετικά τιμητικό για μένα  και είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια  της Diesel. Συνώνυμη με τη ριζοσπαστικότητα, την ειλικρίνεια και την αισιοδοξία, η Diesel βοήθησε στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε το μέλλον. Η μοναδική της φωνή, την ανέδειξε σε αδιαμφισβήτητο icon. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω την ανάγκη να τιμήσω αυτές τις ιδρυτικές αξίες, να χτίσω γέφυρες μέσα από ένα μήνυμα ελπίδας".