Η Kate Middleton δίνει την έμπνευση για tuxedo blazers

5 ιδέες για να φορέσετε το κοστούμι όπως η δούκισσα του Cambridge.

Οι εμφανίσεις της Kate Middleton δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες, πόσο μάλλον όταν η κομψή δούκισσα επιλέγει ένα outfit λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο της στιλ. Η σύζυγος του πρίγκιπα William, λοιπόν, ήταν αυτή που ανέλαβε να ανακοινώσει τον νικητή του φωτογραφικού διαγωνισμού Wildlife Photographer of the Year μέσα από ένα βίντεο που γυρίστηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. 

Για την περίσταση, η δούκισσα του Cambridge επένδυσε σ' ένα total black σύνολο, στο οποίο συνδύασε ένα tuxedo σακάκι, με τονισμένους ώμους, τοπ και παντελόνι, όλα από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen. 

Το συγκεκριμένο στιλ, με tuxedo κοστούμι, δεν είναι ένα απ' αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Kate Middleton, αφού τουλάχιστον για τις πιο formal περιστάσεις επενδύει σε evening φορέματα που μπορεί να συνδυάσει καλύτερα με τις τιάρες της, αλλά αυτή η φρέσκια επιλογή της προσφέρει μπόλικη στιλιστική έμπνευση. 

Δοκιμάστε κι εσείς να φορέσετε ένα tuxedo blazer σε κοστούμι δημιουργώντας ένα σικ μονοχρωματικό σύνολο ιδανικό για formal περιστάσεις. Ωστόσο, μπορείτε με το ίδιο τύπου σακάκι να συνοδεύσετε τα evening φορέματά σας - ταιριάζει τέλεια με slip dresses-, μπορείτε να το φορέσετε μόνο του - αν είναι μακρύ- ως φόρεμα (blazer dress), ή ακόμα και να το συνδυάσετε με denim και πουκάμισα σε πιο casual chic σύνολα. Φυσικά, το μαύρο χρώμα δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή, καθώς μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά κομψά tuxedo σακάκια σε λευκό χρώμα, μπεζ, μπλε αλλά και διακοσμημένα με πούλιες!

5 tuxedo blazers για εσάς 

Oversized tuxedo σακάκι Bottega Veneta, matchesfashion.com.

Trompe L'œil tuxedo σακάκι, Alexander McQueen.

Tuxedo σακάκι Saint Laurent, farfetch.com. 

Tuxedo σακάκι Loewe, net-a-porter.com. 

Tuxedo σακάκι, Zara.