Back in style | Τα μποτάκια που επιστρέφουν στη μόδα από τα 00s

Έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα celebrities looks.

Οι αφοσιωμένες οπαδοί τους θα ισχυριστούν ότι δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα, οι "αρνήτριες" τους θα πρέπει να τις συνηθίσουν ξανά στις εμφανίσεις του χειμώνα. Ο λόγος για τις μπότες με γούνινη επένδυση Ugg, που στη δεκαετία των 00s έγιναν το ζευγάρι που αγάπησαν όσο ελάχιστα οι γυναίκες, διάσημες και μη. Η άνεση και η ζεστασιά τους αποδείχτηκαν ανεπανάληπτα ατού και παρά την κάπως άχαρη, εντελώς χαχόλικη εμφάνισή τους, τα φλατ μποτάκια Ugg ταίριαξαν – δια στιλιστικής μαγείας – σχεδόν με όλα τα looks. Εξάλλου, σύντομα απέκτησαν τέτοια ποικιλία - σε χρώματα, μεγέθη, υφές - που συμπερίλαβε στις κατηγορίες της ακόμα glam εκδοχές με πούλιες, φιόγκους και κρυστάλλους και έκανε τις συστάσεις του είδους ακόμα και με πιο formal εμφανίσεις.

Τα μποτάκια Ugg, λοιπόν, και κυρίως το κλασικό Ultra Mini, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σε πρόσφατα outfits διάσημων μοντέλων και fashion influencers όπως η εγκυμονούσα Emily Ratajkowski, η Irina Shayk, η Caroline Daur και η Alexis Foreman, ενώ οι πρόσφατες συνεργασίες του αυστραλέζικου brand με σχεδιαστές όπως η Molly Goddard (Ugg x Molly Goddard) για τη συλλογή SS21 και ο Telfar Clemens (Telfar x Ugg) κάνουν κάτι περισσότερο από σίγουρη την επιστροφή τους στις τάσεις της εποχής. Μιας εποχής, εξάλλου, που το comfort στο στιλ έχει γίνει κανόνας και επαναστυστήνεται με τους κανόνες του "σικ". 

Back in style | Τα μποτάκια που επιστρέφουν στη μόδα από τα 00s
Emily Ratajkowski
Irina Shayak
Irina Shayk

Από τη Sarah Jessica Parker, τη Rihanna, τη Sienna Miller, τη Blake Lively, τη Gisele Bundchen και τη Selena Gomez, όλες οι celebrities δοκίμασαν κάποια στιγμή στις εμφανίσεις του τις μπότες Ugg. Και τώρα, όλα δείχνουν ότι ετοιμαζόμαστε για μια επιστροφή που θα μας χαρίσει ακόμα περισσότερες διάσημες εμφανίσεις με Ugg. Οπότε, ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία που αρνήθηκε να φορέσει τις Ugg κάποτε γιατί ίσως τις βρήκε "ασχημούτσικες", σκεφτείτε τη δυναμική που απέκτησαν στις συνέχεια στη μόδα τα "ugly shoes"- ιδίως τα ugly sneakers- με πόσο ενθουσιασμό φοράμε σήμερα τις chunky boots και πως η πανδημία έκανε τα clogs (σαμπό) ένα πολύ δημοφιλές παπούτσι, και κρατήστε μια θέση στη ντουλάπα σας για τα πιο άνετα μποτάκια της σεζόν. 

Key - pieces 

Fluff Mini Belted Ugg μποτάκια, Καλογήρου. 

Bailey Zip Mini Ugg μποτάκια, Καλογήρου. 

 Classic Mini Ugg μποτάκια, Καλογήρου.